Reklama

Reklama

Intimní bubnování

(TV film)
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2004, 18 min

Režie:

Petr Šafařík

Obsahy(1)

Mladý filmový teoretik Petr Šafařík se v rámci svého autorského debutu rozhodl vstoupit do světa showmana "Dr. Bubna", který se proslavil moderováním mnoho let trvajícího rozhlasového pořadu "Sexíček", jenž se stal fenoménem sexuální zábavy a intimních setkání. "Dr. Buben" je také autorem erotických estrád a soutěží, s nimiž vystupuje v barech a hospodách a v jejichž průběhu, podobně jako kdysi u Sexíčka, vtahuje do víru erotických hrátek návštěvníky svého programu. Aktéry filmu "Intimní bubnování" jsou tak vedle "Dr. Bubna" či třeba sexuologa Radima Uzla také posluchači bývalého "Sexíčka" a účastníci současných show. Ti popisují a reflektují svoje intimní zážitky ve veřejném prostoru a umožňují tak divákovi zamyslet se třeba nad tím, do jaké míry je jejich jednání projevem živočišného pudu a do jaké míry se může jednat o situace osvobozující radosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Ať už si o osobnosti, "tvorbě" a v zákulisí prezentované filozofii "Dr. Bubna" myslíme cokoliv, srovnání s křečovitostí některých jeho kritiků z dokumentu (žurnalistky nesnášející slovo "píchání" a jeho odvozeniny, nebo vdaná návštěvnice diskotéky která "studovala psychologii") vyznívá přece jen ve prospěch této svérázné persony, která buď jak buď vstoupila do historie českého rozhlasového vysílání. ()

JP84 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to alespoň nějaký komentář o tom,kdo byl kdo nebo co je na tom doktorovi tak zajímavého.Poznal jsem Uzla,tuším kdo byl ten Buben,ale kdo byli ti ostatní (a jaký mají vztah k tomu slavnému Bubnovi),to je mi záhadou. ()

Reklama

Reklama