Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálny efekt je založený na citátoch známych scén z úspešných filmov poslednej doby. Ako naznačuje názov filmu, najviac sa uťahuje z Tarantinových filmov a s chuťou sa tu prehrávajú scény z najrôznejšich gangsteriek, komédií a psychologických filmov. (PROROK14)

Recenze (102)

Martinius odpad!

všechny recenze uživatele

huh, tak toto velkolepe dielo hodit rovno psychoanalytikom. pretoze je ublizene, nie humorne. mam pocit, ze typek, ktory to tocil, si z nejakeho dovodu chcel na tarantinovi vybit zlost. asi prave jemu kedysi spravil z riti stredovek. mensi zazrak vsak je, ze ta rozmrdana prdel nadobudla podobu filmu. ()

Polik_ 

všechny recenze uživatele

Jen pro představu, abyste věděli jak přesné to 5% hodnocení je, tohle je poměr komentářů tady: 20%  – Ani jsem se neobtěžoval se na to podívat, ale je to odpad; 30% – On si někdo udělal srandu z mého oblíbeného filmu? To snad ne; 49% – Quentin Tarantino je moje celoživotní modla a každý, kdo si z něj nebo z jeho mistrovského díla udělá srandu, by měl být postaven před soud za zločin proti lidskosti; 1% – Smysluplné komentáře, bez brečení zamindrákovaných Tarantinovců; Parodie jako taková to není vůbec špatná (rozhodně ne 5%!), překážkou však je, že každý druhý vtip je referencí na něco z americké kultury a jako běžný Evropan nemáte bez dohledávání některých jmen nebo referencí šanci pochopit všechno tak, jak Koherr zamýšlel. ()

Reklama

Gizzmo odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné, otřesné, nejhorší....nic co by stálo za pochvalu a na to, že jde o komedii, tak jsem se smál pouze tomu jaká jest to TRAPÁ, NEVTIPNÁ "ujetina". Chtěl bych vážne poznat toho, kdo něco takového dokoukal do konce a nepotřeboval lékařské ošetření. To nejlepší z celého fimy jsou zřejmě jen závěrečné titulky, ke kterým jsem se ovšem už nedostal, protože zhruba ve 20-té minutě, mě to začlo tak neskonale bavit...až sem to VYPNUL....upřímě snesu hodně, ale co je MOC to je MOC... ()

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

OMG?Co top mělo kurva drát znamenat.Nejhorší film co jsem kdy viděl.Radši ani ne celej stačilo mi pět minut a šel jsem blejt a málem mi jeblo z té nudy a z toho kurevsky nevtipného vtipu.Vždy když na tuhe pičovinu pomyslím myslím na to že si strčím hlavu do vécka a že do ní hodim šavli.Fuj tajfl po dvaceti minutách jsem to vypnul a tento komentář je to poslední co s tímhle tzv. "Filmem" udělám.Naprostá sračka všech sraček.0% ()

bernau84 

všechny recenze uživatele

Mám nejasný pocit že tady někdo někomu šáhl na boha a už ho všichni chcete kamenovat... jasně žádná brutální kvalitka to neni ale čtvrtý nejhorší film co kdy byl? proboha to snad ne! to jste nikdo neviděli nic strašnějšího? tady byly aspoň občas pokusy o vtip a to se cení... viděl sem to několikrát a že bych byl kdovíjak zhnusen to ne.... oproti Bláznivému exorcistovi nebo Pánské jízdě to ujde!!!! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama