Reklama

Reklama

Recenze (3)

Foma 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý, trochu zmatený, trochu přihlouplý, hloubka postav nevystižená, motivace taky ne, ale jako takovej portrét moderní, bohatý, znuděný a možná vykořeněný indický mladý generace to může něco sdělovat. Jde o skupinu mladých lidí, který blbnou tak, až někdo přijde o život a to spustí nekončící kolotoč čim dál větších katastrof, ze kterých už neni cesta zpátky a pro mnohý bohužel ani cesta dopředu. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Sveřepá snaha zalíbit se mladému publiku bohužel v Shaitanovi ničí dramatickou výstavbu (nepříjemně nastavovaný konec) a uvěřitelnost (každá postava má za sebou temnou minulost, řada jich pomře, k vidění jsou samopalové přestřelky se svalnatými černochy atd.) Shaitan je tak v mnohém symptomatický pro tvorbu mladých indických režisérů, kteří většinou umí točit na efekt, ale umění filmového vyprávění neovládají nijak přesvědčivě. 50% ()

Reklama

Subscorpio 

všechny recenze uživatele

Dobre natočené a zahrané so slabým príbehom a zápletkou. Väčšina hodnotení na imdb sa my zdá byť prehnane pozitívnych. Ak by to bol hollywoodsky film, tak by to bol slabší podpriemer. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama