Reklama

Reklama

VOD (1)

Sněhulák je fajn. Se sněhulákem je zábava. A ještě větší zábava je, když ožije. Ale co už taková zábava není, když se do něj převtělí masový vrah. Žil jednou jeden cynický zabiják jménem Jack, který přísahal celému světu pomstu za to, že byl dopaden a poslán na doživotí do vězení. Při převozu do cely došlo k autonehodě a Jack byl rozleptán kyselinou. Případ se zdá být uzavřen, ale pouze do té chvíle, než začne okolí ohrožovat vrah v masce sněhuláka. Podaří se policistům ledového maniaka zlikvidovat dřív, než bude pozdě? (Řitka video)

(více)

Recenze (34)

hladass 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne... Je sice fakt, že jsem čekal mnohem drsnější hlášky a mnohem větší gore, ale i tak jsem se několikrát zasmál a některé vraždy taky nebyly úplně k zahození (hlavně Shannon Elizabeth)... Prostě jsem s tímto sněhulákem strávil docela příjemnou hodinu a půl a myslím, že za nějaký ten rok nebudu mít problém si to zopakovat (zejména v období svátků)... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už ten začiatok vyznel dosť sprostučko a naivne.A tak príbeh nieje ničím výnimočný. Odsúdený vrah sa ide pomstiť tomu kto ho chytil a nezastaví ho pri tom ani kyselina a v zápätí smrť.Tak takýchto príbehov,kde vrah sa vráti pomstiť sa a ešte viac nasraný je veľa a aj oveľa lepších.Herci tiež nezvýšili úroveň tohoto filmu. Čakal som že aspoň hlášky ma budú baviť ale ani tie neboli nič moc a boli klasický všedné.Jedine čo stálo za niečo boli vraždy,tie boli dosť slušné.Ale všetko ostatné už stalo za veľkú snehovú riť.No a triky a hlavne Jacka Frosta boli ako zo 40 rokov a nie z 90-tych. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jack Frost bol sériový zabiják, ktorý počas piatich rokov zavraždil tridsaťosem ľudí v jedenástich štátoch. Dlho sa mu darilo unikať polícii. Až raz celkom náhodou ho zatkol šerif z malého mestečka Snomoton. Bol odsúdený na trest smrti. Avšak pri prevoze na popravu došlo ku dopravnej nehode. Jack Frost pri nej prišiel do kontaktu s experimentálnou genetickou látkou, ktorá spôsobila jeho mutáciu. Stal sa z neho nebezpečný, takmer nezničiteľný snehuliak. V tejto podobe sa dostal do Snomotonu, kde sa chce kruto pomstiť miestnemu šerifovi, ktorý ho zatkol. *** ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vianočná hororová rodinná čierna komédia? Prečo nie, keď to bude fungovať! A mal som pocit, že tu to aj funguje, no v prvom rade ide o horor, hoci niektoré scény tomu nenasvedčujú. Psychopatický vrah Jack Frost sa počas prevozu na trest smrti dočká autonehody, kedy sa po zrážke prenesie jeho duša do snehu, kontaminovaného nejakou genetickou sračkou. Tak sa z neho stáva veľký snehuliak s parádnym úškrnom, ktorý sa chce pomstiť policajtovi čo ho dolapil a vylepšiť Vianoce aj ostatným susedom. Príbeh je síce riadne pritiahnutý za vlasy, ale aspoň tu bola snaha dať tomu určitý zmysel. Zvyšok je výborná zábava, kde Jack Frost rôznymi kúskami masakruje obyvateľstvo a k tomu sype parádne ironické hlášky. Triky sú väčšinou chabé a snehuliak sa v pohybe ukáže iba občas, no výrazne to nevadí. Za zmienku stojí aj začínajúca Shannon Elizabeth, ktorá sa tu objaví v nezabudnuteľnej scénke. Mňa tento vyšinutý snehuliak zabavil lepšie než som čakal. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Nejnaštvanější sněhová koule na světě!" Film jako by vypadl z příhrádky nadepsané 80.léta. Námět i zpracování té době odpovídá, což by se dalo ustát. Postava vraždícího sněhuláka i triková stránka jsou otřesné, což by rovněž při větší odvázanosti nevadilo. Jistě, hlavička letí vzduchem, z domácí puťky je rázem ozdoba vánočního stromečku a kromě sněhu jsou zde ještě rampouchy! Znásilnění sněhulákem bylo vtipné, jen bych čekal poněkud šťavnatější provedení. Vůbec gore efekty jsou velmi umírněné. Škoda, námět sliboval drsné sněhové orgie, které se však příliš nevydařily. Alespoň že většina vypatlanců se závěrečných titulků nedožila... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • První filmová role Shannon Elizabeth. (hladass)
  • Film se natáčel v San Bernardu a Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama