Reklama

Reklama

Luminaris

(festivalový název)
  • Argentina Luminaris (více)
Krátkometrážní / Animovaný / Rodinný
Argentina, 2011, 6 min

Obsahy(1)

Ve světě, kde se všechno řídí a plánuje podle světla, přijde jeden obyčejný muž s nápadem, který by mohl změnit přirozený řád všeho dění. (Anifilm)

Recenze (6)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Stop motion animace s živými herci má něco do sebe a vytváří zajímavý dojem. K tomu je ještě přidán krásně absurdní příběh, který prostě musí okouzlit. A když ne, tak vás tenhle snímek prostě nebude bavit. Já jsem si tu kouzelnou animaci i kouzelný děj užil. Některé nápady jsou skutečně neuvěřitelné a skoro je tvůrci závidím. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je perfektní, jak technicky (velmi náročná animace lidí), tak neskutečně milým, lehce groteskoidním příběhem, kde je neskutečně originální základ, na kterém je celý příběh postavený. Je to notně originální, je to zábavné, je to technicky perfektní a je to jeden z nejlepších krátkometrážních animáků, co jsem za poslední cca dva roky viděl. --> https://www.youtube.com/watch?v=l7Z1VBQkdIM ps: žárovky na hrad! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážny, argentínsky snímok „Luminaris“ na mňa zapôsobil najmä svojim prívetivým, príjemným, pozitívnym vyžarovaním. Možno preto, že je o žiarovkách. Ale nie, robím si srandu. Je to proste podarené, nápadité a originálne mini dielo. Jednoduchý nápad, ktorý sa podarilo dobre zrealizovať. Autor Juan Pablo Zaramella tu použil veľmi zaujímavý druh animácie. *** ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama