Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novomanželé Chris a Jennifer se stěhují do Vermontu, kde má Chris nastoupit u námořnictva. Zanedlouho několik žen ze sousedství nahlásí, že je někdo pozoroval oknem. Napětí ve městě roste, když vedle případů voyeurství dojde i k několika znásilnění. Jennifer je v šoku, když je za viníka označen její manžel. Ten sice přizná, že dotyčné sledoval, ale pro další obvinění chybějí důkazy. Chris je proto pouze propuštěn ze služby a musí se odstěhovat. V novém působišti se ale brzy opět začnou objevovat případy znásilňování a voyeurství. Zoufalá Jennifer se dozvídá další hrůzné detaily z manželovy minulosti a uvědomuje si nebezpečí, které hrozí jí i její dceři… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Minulost vždycky vypluje na povrch a bude pro někoho hodně šokující. Zvlášť, když se něco dozvíte na člověka velmi blízkého, na někoho s kým jste se rozhodli ztrávit zbytek svého života. ()

deluxxx 

všechny recenze uživatele

Koľko takýchto psychopatov, úchylov, voyerov a iných pochybných existencií chodí po uliciach skrývajúcich sa za nevinnou tvárou milujúceho manžela a otca? Takýchto filmov podľa skutočnej udalosti je dosť a mali by slúžiť ako výstraha pre spoločnosť, hlavne pre nežnejšie pohlavie, ktoré sa (väčšinou) naivne do takýchto typov zaľúbia a potom trpia, čo je najhoršie často to končí tragicky pre jednu alebo druhú stranu... ()

Reklama

Reklama