Reklama

Reklama

Juan de los Muertos

Trailer

Obsahy(1)

Juan spolu s niekoľkými odhodlanými priateľmi čistí okolité ulice rodného mesta od krvilačných zombie. Napriek tomu, že sa situácia zdá bezvýchodisková, dostáva skvelý nápad v podobe založenia s.r.o. s menom "Zabijeme Vašich príbuzných". Odstupom času si však všetci začínajú uvedomovať, že pokiaľ si chcú zachrániť holé životy, musia svoje rodisko raz a navždy opustiť. V Juanových žilách ale koluje revolucionárska krv, vďaka ktorej je pre záchranu vlasti ochotný urobiť čokoľvek! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kubánská zombiekomedie... to zní dost šíleně, ne? A taky to šílené je. Originální a hodně svérázná kombinace suchého humoru, politických narážek a ožívajících mrtvol... vlastně disidentů a agentů imperialismu. Protože kdo jiný než všehoschopné USA by mohl proti ostrovu svobody tuhle hnusnou zombieagresi rozpoutat. Ale Juan a jeho parta zombiebusterů se nebojí přesily a pustí se do boje. Juan v nátělníku a s pádlem jako maorskou taiahou je docela k sežrání. A i když mé počáteční nadšení časem trochu povadlo a zrozpačitělo, protože povadla a zrozpačitěla i scénáristova fantazie, určitě mě tahle absurdní taškařice bavila víc, než třeba nový Tarantino. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší zombie komedie, co jsem kdy viděl. Když to porovnám s doposud nejoblíbenější a druhou nejoblíbenější, tak tady je ta zábava ještě o level výš, takže musím tasit plný hodnocení. Je to prostě prdel jako sviňa, tlemil jsem se od začátku až do konce. Někomu možná komediální prvky u zombíků nesedí, já jsem si ovšem film nadmíru užil. Děj, o který ani tolik nejde, je v pohodě, prostředí více než zajímavé, hlavní protagonisté zrovna tak. Některý situace jsou možná až moc, ale těch je vážně jen pár, takže se to dá přehlídnout. Stručně řečeno: Megazábavný masakrální nářez. 85% ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kubánská blbina plná politicky nekorektního a perverzního humoru, který není občas vůbec vtipný :) Ale zombie apokalypsa sponzorovaná americkými imperialisty pod rouškou nemrtvých disidentů za jedno zhlédnutí určitě stojí, ale čekal jsem určitě víc humoru, hasta la victoria siempre!60%.A nebojte, v tom komentáři spoiler fakt není :) ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek mi doporučil uživatel MikeCool už více než před rokem, ale já na zombie komedii pořád neměl náladu, takže se na Juana přes rok prášilo v exterňáku a včera to přišlo jak blesk z čistého nebe - Dostal jsem chuť na zombie komedii. Juan tak konečně dostal prostor a jediné co můžu vytknout je to, že jsem si to nepustil dřív. Postavy suprově střelený, povedených scén je víc než dost a hlavně Juanův nejlepší kamarád, pupkáč v neoprénu s vražednou harpunou, je strašlivej masér. Nápad založit si firmu co se specializuje na likvidaci zombíků je výbornej a rozhodně si jednu hodlám co nejdříve založit, konkurence velká není tak proč nezačít směle podnikat, jen si ještě seženu pádlo a jsem k službám. ()

navorski 

všechny recenze uživatele

Zombie apokalypsa jako revoluce. Nebo kontrarevoluce? Před koukáním doporučuju doplnit si nějaké základní informace o kubánském státním zřízení, revoluci a tak. Je tam plno narážek, které dohromady s příběhem s nadsázkou, a možná poselstvím, odkazují ke kubánské realitě. Bez toho to funguje taky, je to docela vtipný, ale je to jako koukat trezorový film bez základního povědomí o normalizaci. Na zombie komedii rozhodně dost dobrý. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Film byl poprvé představen na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 10. září 2011. (ČSFD)

Reklama

Reklama