Reklama

Reklama

Robots of Brixton

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Akční / Sci-Fi
Velká Británie, 2011, 6 min

Režie:

Kibwe Tavares

Hrají:

Kibwe Tavares

Recenze (9)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Myšlienku to malo, ale prevedenie, hudba, animácia, vlastne celý dej aj s tým ekologickým poňatím v istej chvíli boli dosť chaotické. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vizuálně je to zajímavé a je vidět, že tvůrci mají schopnosti, které jsou spojené s počítačem, ale pokud se týká toho, co se snaží sdělit... Jako ono je to hezké, vypadá to, že to má hlubokou myšlenku. Když však máte většinu doby pocit, že sledujete robotické hippie hnutí, asi něco není v pořádku. ()

mr.filo 

všechny recenze uživatele

očekávání střídá zklamání.... Trhanou animaci beru jako nemotornost robotů, viditelný mikrofon v horní části obrazu jako příjemný vtip.... ale jak si vysvětlit chůzi robotů ve výšce pár centimetrů nad zemí?? Hvězda za nápad. http://vimeo.com/25092596 ()

finy_cz 

všechny recenze uživatele

Podle mě to nebylo až tak zlé. Roboti jako takoví byli celkem slušně provedeni, ale vkládání je do reality (fotek, filmu) už byl trochu problém, když třeba ani pořádně nedošlapovali na zem. Myslím si, že by se to dalo vylepšit, ale za pokus oživit roky 81 a 85 a dát do nich trochu robotiky by si zasloužili lepší hodnocení. Za mě 3/5 (55%). „Stejně ale není nad pořádný animáky => můj osobní seznam“. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Robotí afro, rauš, katedrála zeleně, politické poselství a zastaralá animace...Pro souznění bych musel být také na tripu... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ako hodnotiť niečo, čo určite vzniklo pri nejakom "tripe" a nemá to teda ani hlavu, ani pätu, náznak deja či myšlienku, len pokrivkávajúcu formu? ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

E e e e... strašná "hudba", strašná animace! :-( a celkově to ještě k tomu byla příšerná nuda :-( za 0% ()

Reklama

Reklama