Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bunnie Burnettová je neposedná žena v domácnosti. Jednoho dne se během sexuálních hrátek se sousedem uhodí do hlavy a ztratí paměť. Bunnie si nyní myslí, že je čerstvá novomanželka a na své dvě dospívající děti si vůbec nepamatuje…  Burnettovi jsou patrně jednou z nejhůře fungujících rodin ve městě. Pán domu Jack (Dermot Mulroney) je depresivní byznysman, jenž udržuje poměr se svou kyprou kolegyní. Jeho žena Bunnie (Hope Davisová) si často užívá sexuální hrátky se sousedem Simonem. Jejich dospívající dcera Kelly si užívá sexuálních dobrodružství - momentálně má aférku se svou spolužačkou a zároveň vydírá jednu ze svých učitelek. A pak je tu ještě syn Eric, který je horlivým křesťanem, jehož loajalita je rozdělena mezi kazatele posedlého zbraněmi a drogami zmateného punk rckera se slabostí pro Kelly. Burnettovi se na své životní stezce ztratili natolik, že je opustil i jejich psychoanalytik. Ovšem nyní se zdá, že jim dal osud ještě jednu šanci. Bunnie si během schůzky se Simonem poraní hlavu a částečně ztratí paměť, čímž se jí z paměti vymaže většina rodinných problémů... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

atmen 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jsem nabyl dojmu, že si tvůrci ukrojili velký krajíc. Do zdařile sestavené rodinky a jejich (ne)známých bohužel naroubovali příběh lehce přitažený za vlasy, což není na škodu, ale k velké škodě, tak nějak podvědomě cítíte, že z tohoto spletence lidských charakterů a bláznivých situací šlo vytěžit více... Za vygradované finále, kdy jsem byl nucen přijmout za fakt, že mladý talentovaný střelec dokáže zamířit na letoucí kulku a tu trefit, a tím zabranit zmaření lidského života, dávám bod dolů. To by nedokázal ani Superman zkřížený s Chuckem Norisem... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Komedialne podana vztahova mozaika, kde je centrom vsetkych vztahov ustredna rodinka. Na to aky ambiciózny spletenec si autori vymysleli je to prilis malo prepracovane az som mal miestami dojem, ze niektory sceny boli predcasne utnute. Jednotlive postavy vdaka tomu posobia ako jednorozmerne figurky bez potrebnej hlbky. Vdaka tomu by som uplne z popisu vyskrtol zaner drama, pretoze sa jedna iba o komediu a aj to nie prilis vydarenu. Film som dopozeral zo zvedavosti ako jednotlive zapletky vyustia. Musim povedat, ze rovnako neuspokojivo ako cely film. Asi najviac mi je luto hviezdneho hereckeho obsadenia, ktore nema sancu akokolvek vyniknut. 4/10. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Co dělat, když vaše matka trpí krátkodobou ztrátou paměti, váš otec je frustrovaný člověk s nízkým sebevědomím a vaše sestra je sexuálně náruživá coura, která ráda experimentuje? Nejlepší je to všechno ignorovat a zdokonalovat se v tom, co vás baví a co děláte nejraději, totiž ve střelbě a ve víře v Boha. Každá rodina má problémy a asi málokdo na celém světě může říct, že jeho rodina je naprosto a bez výjimek normální. Ale zde narážíme na poněkud zvláštní extrém, který sám o sobě je zajímavý, ale otázka je, jestli všechny tyto charaktery a problematické postavy dokáží utáhnout celovečerní film. Já si myslím, že se to povedlo tak na půl, protože přece jen film v určitých pasážích byl docela zajímavou sondou do života jedné nenormální rodiny, ovšem jindy to byla nudná podívaná, z níž se dalo vytřískat víc. Těmi zajímavějšími pasážemi bezesporu byla dějová linie s hlavním hrdinou Ericem, který je horlivým křesťanem a zároveň náruživým střelcem. Ostatní postavy za Ericem poněkud pokulhávaly, což je zajisté i zásluha Maxe Thieriota, který Erica ztvárnil naprosto bravurně. Ostatní herci ovšem také nikterak vyloženě nezklamali, pouze jejich postavy nebyly tak atraktivně napsané. Za vtipnou vsuvku pak považuji chlípného úchyla, který vylezl na strom před domem hlavních hrdinů, aby masturboval při pohledu na paní Burnettovou a při tom se nešťastnou náhodou oběsil a visel na tom hustě listnatém stromě skoro po celý film. Celkově film hodnotím jako relativně povedený, ale nikterak nevyčnívající z řady jiných podobně laděných filmů, a proto uděluji průměrné tři hvězdy. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"How about giving blow jobs to any guy, that asks? That mean you're nuts? - No. That's generous." Komedie, která je místy naprosto neuvěřitelná a šokující a místy průměrná jako ty nejobyčejnější. Jeden z vtipných okamžiků? Vidět Evana Handlera aka Charlieho z Californication s vlasy (bohužel nemůžu nikde najít screenshot, abych to dokázala, tak se na to budeme muset holt podívat sami). Uvidíte i názorné parkování blondýny.. naprosto prázdné parkoviště a ona se strefí přesně na čáru, aby zabrala dvě parkovací místa. Tomu se říká umění. Místy dost morbidní, když si nikdo nevšimne, že jim týden na stromě visí mrtvola. Ale spíše takový dobrý černý humor, který rozhodně stojí za to vidět. Celá tahle rodinka je prostě potrefená a šílená, ale baví. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Můj vkus je asi hodně odlišnej od ostatních uživatelů čsfd, protože já se u týhle černý komedie dost slušně bavil od první do poslední minuty. Dlouho to vypadalo, že dám zase nějakýmu filmu 5 hvězd, ale ve druhý polovině se občas začalo hrát trochu na vážnější strunu a to tam moc nesedělo. Ale i tak příznivcům černýho humoru tento film vřele doporučuju. Jinak jsem si myslel, že se kouknu i na nějaký jiný filmy od Vivi Friedman, ale jak jsem zjsitil, tak tohle byl její první a jelikož je po smrti, tak zároveň i poslední film. Docela škoda, že nic jinýho nenatočila... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama