Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arlette, číšnice v motorestu někde uprostřed Francie, žije svůj vlastní život bez překvapení, v podružném vztahu s Victorem. Tisíce kilometrů odtud, v Las Vegas leží na smrtelné posteli Assler, majitel jednoho z největších kasin. Rozhodne se vyhledat svou dceru, jedinou dědičku svého obrovského majetku. Asslerův společník Wise však nechce přijít o miliony a proto ukuje vlastní plán. Pošle svého dlužníka Francka, aby svedl Arlette, přivedl ji do Las Vegas, oženil se s ní a potom by se měla stát nehoda... Franck, doprovázený nájemným vrahem, by svůj úkol splnil, kdyby se ovšem coby falešný miliardář do skutečné dědičky nezamiloval. Co dělat, když jej spoutává lež, a žena kterou miluje, musí zemřít? (Intersonic)

(více)

Recenze (15)

Terva 

všechny recenze uživatele

40 - ti procentní Francouzská romantická komedie o lásce, která zkřížila vražedné plány ziskuchtivým mafiánům....... ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Dědictví z Las Vegas od Clauda Zidiho pojednává zjednodušeně o tom, jak obyčejná servírka ke štěstí a penězům přišla. Námět, který byl již mnohokrát zpracován a jistě ještě mnohokrát zpracován bude, staví na solidním scénáři a kvalitně obsazených hlavních rolích. Není to ten typ komedií, kde by se člověk neustále smál, nicméně několik úsměvných situací se ve filmu najde. Bohužel díky otřepanosti námětu však divák brzy zapomene, že tuto komedii vůbec viděl. Ale za jedno zhlednutí stojí. 50% ()

5150 

všechny recenze uživatele

koukatelná oddechovka.. jediné dva důvody proč s ní ztrácet čas jsou Lambert a Balasko, přestože ani oni nepředvádí nic extra.. Lambert navíc vypadá jako když razí do nějakého gay klubu a v souvislosti s tím padne na jeho účet také nejlepší hláška filmu.. Claude Zidi (scénář) si prostě jen vybral slabší chvilku.. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama