Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou snímku Now Is Good je mladá dívka Tessa Scott (Dakota Fanning), která i přes svůj nízký věk umírá na leukémii. Tessa, která je smířena se svou nemocí, ovšem nehodlá pasivně čekat na to, až její čas vyprší, a proto si sepíše seznam věcí, které by ráda ještě stihla. Jednou z priorit na jejím seznamu je ztráta panenství. (Riddick77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (324)

Dale 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých slabších "rakovinových" filmov, čo som videl. Postavené na otrepanej téme - "what to do until I die", no keď ide o blbosti ako vyskúšať drogy alebo kradnúť v obchode, tak to nepôsobí dvakrát vierohodne. Iste, ide o puberťáčku a tí majú dosť bordel v tom, čo je v živote dôležité, ale verím tomu, že 99 zo 100 s takýmto osudom by takéto veci nenapadli. Čo sa týka citovej stránky filmu, priznám sa, že viac emócií vo mne vyvolal koniec Terminátora 2 ako tento film. Vidíme tu postavy plakať, ale nepôsobia vôbec prirodzene a podobne nasilu chcú rozplakať aj divákov, no keďže Dakota tu väčšinu času pôsobí ako nesympatický fracek, tak to teda veľmi nefunguje a tradičné filozofické poučky do života na koniec tomu tiež nepomôžu. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Ken a Barbie s rakem. Rakovinotvorné. Doslova! Rok poté, co mi nabroušené ostří vrazila do zad NEKLIDná Mia Wasikovská, se prakticky totožná věc povedla, téměř nachlup stejně sestřihané další mé oblíbené mladé herečce Dakotě Fanning. A já se ptám: "Holky proč??" Scénář na přestlamu.. Retardovaní si popláčou. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Málo kdy se stane že mě film nějak ze startu neosloví a na konec se z něho vyklube romantická a smutná bomba. Začátek je normální a seznamuje vás s příběhem, ale potom vás vtáhne tak moc hluboko že už máte jen oči pro pláč a otevřená usta. Sympaticky všichni herci se smutným ale krásným příběhem, a samozřejmě nesmí chybět dokonalý soundtrack. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se v hodnocení ovlivnit silným přívěhem, protože na 4* to tak úplně neni; pár práznějších a melodramatičtějších momentů má. Co vůbec přináší? Karty jsou předem rozdány a vy se vžíváte to pocitů dívky, co umírá na rakovinu a chce ještě stihnout spoustu věcí. Drama odlehčené teenagerovskou rozjuchaností, které víceméně stojí na Dakotě. Ucházející hudba. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh 7 | hudba 7 | humor 1 | akce 0 | napětí 2 | pustil bych si znovu 5 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Problém vidím především v tom, že oproti jiným filmům s touto tématikou je Now is Good nevýrazný. První polovina je díky hlavní postavě trochu otravná, jakmile ale začne jít do tuhého, deprese padne na diváka naplno a musím říci, že ji bylo na mě v závěru až moc. Scény s hroutícími se rodiči mě dostanou pokaždé. Sice naštěstí nemluvím z vlastní zkušenosti, ale dle mého názoru je horší, než umírat na rakovinu, je mít dítě, které umírá na rakovinu. Každopádně zatímco 50/50 mělo vtip a The Fault in Our Stars příjemnou romantiku, Now is Good je v obou ohledech mírnější, až moc reálný a tudíž i těžší a ne moc zábavný. Dakota hraje skvěle, ale přesto to na víc jak 3* nevidím. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • Adamova (Jeremy Irvine) motorka je Yamaha WR125R. (GordonCZ)
  • Ellie Goulding, která pracovala na soundtracku pro film, se během natáčení snímku sblížila s hlavní představitelem Jeremym Irvinem a po skončení natáčení utvořili pár. (Dlee)
  • Ellie Goulding napsala píseň „I Know You Care“ přímo pro film. (FaiThe)

Reklama

Reklama