Reklama

Reklama

Dívka na útěku

  • USA See Girl Run
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Emmie je přes třicet, žije v uvadajícím manželství a její kariéra skončila venčením psů okolních sousedů. Únikem z každodenního stereotypu jsou jí fantazie o Jasonovi, lásce ze střední školy. Je ale Jason opravdu ten vysněný muž, nebo jen chlapeček, který nestojí nohama na zemi a má mnohem raději žáby než ženy? Je jistota nudného manželství nakonec lepší než samota? Emmie se vydá na cestu do rodného města, na jejímž konci možná stojí odpovědi, vysněná láska, nebo jen další trpké zklamání. Nezávislé intimní drama s prvky hořké komedie vyniká především hereckým výkonem hlavních představitelů, Robin Tunneyové (Emmie) a Adama Scotta (Jason). (Febiofest)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (3)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Výběr herců mohl být lepší. Líbil se mi jen Adam Scott, i když už jsem ho viděla v lepších rolích než byla tahle. Naopak Robin Tunney se do role Emmie vůbec nehodila. Děj se docela táhl a byly tu hluchá místa až moc často. Je to škoda. Myšlenku to mělo dobrou. Slabých 45%. ()

sedlis 

všechny recenze uživatele

Pravda, zadny extra filmovy pocin to neni s velmi jednoduchaou dejovou linii. Vymyslet dej, postaveny na myslence " ja se zapomnela po stredni rozejit s chlapcem.." asi velkou fusku nedalo..na druhou stranu mi tvare hlavnich predstavitelu nijak extra nevadily a v podstate ladily s myslenkou filmu dobre..Komedialne na mne asi pusobila pouze uvodni postelova scena s hlaskou ohledne ritniho otvoru.. jinak spise pokus o neco hlubsiho, psychologicky silnejsiho v duchu "bud rada, co doma mas.." ()

Reklama

Heraldika 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je něco úplně jiného než by člověk z krátkého obsahu a traileru čekal. Pro mě dost zklamání, nemám ráda filmy, které se neumějí rozhodnout, čím chtějí být. Vůbec to není romanticky hořká komedie, bacha..spíš taková rádobyhlubokomyslná splácanina s nesympatickými herci. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama