Reklama

Reklama

The Devil's Rock

Trailer

Obsahy(1)

Deň pred vylodením spojeneckých vojsk v Normandii dostanú dvaja muži tajnú úlohu, ktorou je zničenie nepriateľského dela na jednom z ostrovov. Misia sa však skomplikuje, keď muži započujú krik ženy a s cieľom zachrániť ju vstúpia do nacistického bunkra. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

The Devil's Rock je vskutku originálním příspěvkem do hororového žánru. Námět v sobě propojuje spoustu prvků, od Dne D, Archy úmluvy, Kopí osudu, Prastarých, Grimoárů, až po čarodějnictví a démony. Film má excelentní hudbu, výborné herecké výkony, temnou atmosféru a také vydařené masky. Lipstick Demon v ženském provedení je správně sexy děsivý. Jestli se jedná vyloženě o "béčko", jak zde někteří zmiňují, nevím. Možná. Pro mě je to něco jako Evil Dead. Něco mezi klasickým béčkem a kvalitní filmařinou podpořenou zajímavým námětem a zpracováním. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Čertík-bertík z Insidious (v ženskom prevedení) si to namieril do Normandie v roku 1944. No a dvaja hlavní hrdinovia - britský vojak a fašista ho musia zastaviť. Spočiatku to vyzeralo výborne, pekné temné prostredie ostrova, záhadné zvuky v pozadí a fajn atmosféra. Potom to už stálo na jednom mieste a väčšina filmu sa skladala z dialógov dvoch hlavných hrdinov - ako si k sebe získavali dôveru a vymýšľali plán, ako poslať červeného roháča tam kam patrí. Takže napätie dosť kolísalo a nude som sa žiaľ nevyhol. Ináč herci slušní, rozsekané mŕtvoly vyzerali výborne a gore koncovka - naprosto dokonalá! ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

V podstatě komorní hororové drama o třech lidech. Drama, které je poněkud nechutné v některých momentech, přihlouplé v závěru, se spoustou dlouhých scén, jak někde někdo někam chodí, napětí až takové není, jako třeba v The Keep, jež je na podobné téma, ale určitý potenciál a některé zajímavé momenty to má. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Hezká ukázka toho, že levný nemusí nutně znamenat blbý a amatérský. Řemeslně špičkový film s chytrým scénářem a dobře budovaným napětím a atmosférou. Děj není úplně předvídatelný a postavy mají odpovídající motivaci. Herci dobře vybraní a nadprůměrní a Matthew Sunderlan jako nácek Meyer, je bez debat herecký objev roku. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Okultní příběh z konce druhé světové války, kdy Hitler už (jako) vlastní Kopí osudu, Archu úmluvy a zbývá smlouva s Ďáblem. Po většinu doby jsem měl pocit, jako bych sledoval jakousi variaci Vetřelce. Dunivě kovově temná hudba (Andrea Possee), vylodění na neznámém ostrově, dělo jako by vypadlo z mimozemské lodi převážející vejce, pevnost s chodbami připomínajícími Nostromo a monstrum, které má rádo čerstvé maso. Dobrá kamera, kouřové barvy, syrové prostředí a spousty zohavených mrtvol. Masky velmi podařené (byť ne příliš originální, ale co nového stále vymýšlet, že, každý není Clive Barker...), triky zdařilé a napětí patřičné. A právě - vůbec jsem se nenudil, narozdíl od několika filmů z poslední doby, což se počítá. Stačí málo a film uteče rychleji než voda v řece. Normálně bych dal 3*, ale za rychlý spád a okultní námět je to lehce přes 3,5*. Jen nečekejte filosofické rozjímání a artové přesahy, jde o čistokrevný horror... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama