Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někde v Latinské Americe kotví loď s 400 milióny dolary na palubě. Peníze byly ukradeny chladnokrevnému drogovému magnátovi Loomisovi (Patrick Stewart). Ten samozřejmě peníze chce zpět a úkolem pověřil nelítostného zabijáka Armora (Denis Leary) a jeho bandu. Jediný, kdo ví, kde loď kotví, je prosťáčkovský a lehce vyšinutý zločinec Dani (Christopher Lambert). Na něho má spadeno drsňácký agent z oddělení narkotik Cole (Mario Van Peebles), který zase jako jediný zná jméno lodi s nákladem peněz. Ačkoli jsou Dani a Cole okolnostmi přinuceni spolupracovat, neznamená to, že se nebudou podrážet a každý nebude sledovat svůj vlastní cíl. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Jen co jsem tě vytáhnul z jedný díry, našel sis jinou" Tahle (zde naprosto podhodnocená) nadupaná, svižná šílenost s názvem Pistolníci si prostřílela trnitou cestu až na samotný vrchol akčního béčka. Z Lamberta přímo srší "šílenost" na všechny strany a z jeho parťáka, charismatického pistolníka Peeblese jde místy opravdu strach! Naprosto špičkové dialogy napumpované vtipem, které se nenechaly zkazit dabingem (J.Pomeje), skvělé akční momenty a perfektně "slizský" záporák D.Leary mi dovolují nabýt pomlyslný ČSFD zásobník a vystřílet 5*!! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Klasická béčková střílečka, která potěší zejména staromilce nebo ty, kteří ještě pořád věří, že Lambert umí hrát. Nakonec také film, kde si na kriplkáře Patrik Stewart nacvičoval roli profesora Xaviera. A roli lorda Rolfa hrál Vladimír Leraus. Kdo to dá pětkrát rychle za sebou, nechť mi napíše něco teplého do pošty. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Typický B-éčkový snímek, jeden z mých oblíbených a nezapomenutelných z klukovských let..Scény s mouchou, broukem nebo pohřbení zaživa jen tak z paměti nevymažete. Možná to jsou spolu se všemi xichty hlavní poznávací znaky tohoto filmu. Hlavním kladem tohoto i trochu dobrodružného akčňáku jsou však především herecké výkony ústřední dvojice, dvou úplně rozporuplných osobností s jejich věčnými hádkami, konflikty, usmiřováními a především pak všemožnými komickými situacemi..Na druhé straně proti nim stojí bezohledná banda chladných a krutých ozbrojených gangsterů vedených drogovým bossem Loomisem..Film je hodně hláškovitý, nepostrádá však zručně natočené akční scény, má rychlé tempo, plno honiček, přestřelek a zejména, jak už jsem psal, je postaven na bezva výkonu Christophera Lamberta, totálně vyšinutého a negramotného zlodějíčka, jinak velice milého, ale i jeho černého parťáka Maria Van Peblese jako zabijáka ve službách spravedlnosti. Dobrý film, který zaručeně pobaví každého. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Na Lamberta povedený akčňák, rozhodně o dost lepší než třeba pokračování Highlandera (kterékoli). Schéma je celkem klasické - dva chlapíci, kteří se nesnášejí, ale musejí spolupracovat kvůli společnému zištnému cíli. Tu a tam ve filmu probleskne i nějaký fórek. pozn.: naposledy jsem to viděl zhruba před dvanácti lety, takže hodnocení berte s rezervou. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Svižné, akční, opravdu vtipné se skvělým příběhem. Akční film devadesátek, který jede svou strhující jihoamerickou jízdou od začátku do konce. Buddy parťáci Lambert s Van Peeblesem proti bossovi Stewartovi, který si odskočil ze Startreku a hlavně proti chladnokrevnému Denisu Learymu. Dle mého nejzábavnější film s Lambertem. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama