Reklama

Reklama

Ženy v jedné malé vesnici uprostřed jihoamerických hor najednou zůstaly úplně samy bez mužů. Ti zmizeli do nějaké nesmyslné války a jediný chlapík, který ve vesnici zbyl, je otec Rafael. Ten se „obětuje“ ve jménu božího přikázání a poruší celibát, aby ženy mohly plodit mužské potomky. Jenže děti se nerodí a Rafael už jaksi nemůže ukojit všechny roztoužené ženštiny. Ženská vášeň graduje a Rafael radši bere nohy na ramena. Co jim teď zbývá? Vrhají se do náruče jedna druhé, z nevěstince udělají školu, vymyslí nové „ženské“ pojetí času a už nevěří, že by se nějaký muž mohl do vsi zatoulat. Až jednou…. Komedie usa o ženách a nejen pro ženy, ve které si hlavní roli zahrála slavná „zoufalá manželka“ eva Longoria. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

mikado007 

všechny recenze uživatele

Jako oddechová kulisa například k snídani se to určitě zkousnout dá. Žádnou velkou kvalitu od tohoto filmu však čekat nelze. Převážně velice jednoduchá komedie, která se místy zvrhává v lehce erotický film. Rozhodně mě film ničím neurazil, ale znova bych si ho nepustila a nikomu bych ho nedoporučila. Snad jen některé mužské v mém okolí by mohly potěšit vybrané lesbické scény. :) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

To teda byla hovadina, ačkoli pár celkem solidních částí to mělo, pokud teda trpíte tak brutální kocovinou, až jste líní to i vypnout. Longoria moc koukatelná není, nechápu, co jsem na ní v dobách prvních Zoufalek viděla, ale většina ostatních bab docela ujde, především "La Gringa" ("Takhle mi říkají v bordelu" "Na co vám je bordel bez mužů?" "No jo..."). ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další příběh o životě žen bez mužů. Nelze si vzpomenout na skvělý polský snímek ´Sexmise´, který byl spíše sci-fi komedií a který přeci jen měl něco do sebe. To se bohužel nedá říci o tomto filmovém výtvoru. Sex, sex a stále jen sex. To je to, oč tu běží. Naivita tu však ze všeho číší neskutečnou měrou. Kdyby to mělo alespoň nějaký spád či nějakou atmosféru, ale bohužel Jedná se tak o pouhý nudný filmík bez sebemenšího potenciálu. Tohle dokáží pochopit snad jen ženy. ()

myse 

všechny recenze uživatele

Ujetý film, který nehezkým způsobem uráží ženy tím, jak jsou neschopné, nesamostatné, nerozhodné a hloupé. Nejsem žádná feministka, ale tento vhled do ženské společnosti mě uráží. Kde to jsme, v 17. století? Vůbec nechápu, že se Eva Longoria něčemu takovému mohla upsat, ta * je jen a jen za ni, zbytek je potrhlá novodobá telenovela plná hysterických, upištěných ženských, předvádějící pochybné herecké výkony. ()

MimiD 

všechny recenze uživatele

To asi zoufalá manželka Eva Longoria byla asi vážně zoufalá, že přistoupila na takovou blbost. Vůbec nechápu. ?Snažilo se to taky někdy být vážný? asi poukázat na nějaký podtext, ale co ten pohádkový vypravěč? Místy to bylo tak pitomý, že se mi chtělo vážně brečet. Ale beru s nadhledem a odpad dávám jenom filmům, který jsou tak strašný, že je buď přeskakuji nebo vypínám. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama