Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený thriller. Čekal jsem rozhodně horší, protože film má na kontě 55% a komentáře jsou ve směs záporné. Mělo to dobré prvky thrilleru, stopáž přiměřená, jenom tomu samozř. chyběla větší propracovanost a lepší scénář. Ale i tak si myslím, že se to dalo bez újmy na zdraví dokoukat. Navíc jsem film viděl ve FULL HD rozlišení s dobrým zvukem, takže některé záběry pěkně vynikly. 66% ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Filmu se nedá upřít jakás takás atmosféra. Je ale škoda, že scénář nesvěřili někomu jinému, třeba nějakému scénáristovi, protože jakmile někdo promluví, nebo někdo něco udělá, jde celá atmosféra do prdele. Jak slibuje název, ve filmu skutečně zmizí jedna osoba a bohužel to není Aranka Seyfried. Ta je mi vrcholně nesympatická a trochu mi připomíná masařku zneužívanou v dětství oplzlým pterodaktylem, což mi neumožnilo patřičně přilnout k její postavě. Tvůrci se toho ale vůbec nezalekli! Já vím, že jsem klidně mohl zmáčknout OFF, ale mocinky mě zajímalo, jak Aranka chodí od dveří ke dveřím, mluví s různými lidmi a potom má hysterický záchvat. Kdyby zmizela hned na začátku, mohlo to být třeba o tom, jak Květa Fialová doma ve sklepě týrá malá koťátka a říkalo by se tomu thriller. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Holka okatá (až moc okatá, nejspíš má něco s brzlíkem) běhá po lese, běhá po městě, vybavená jak MacGyver i baterkou do lesa, každý jí hned rád poradí, kam dál, každý jí rád hned půjčí auto, jen policie jí nevěří, ale holka se nedá a lítá po městě a lese dál, aby našla unesenou sestřičku... Řemeslně sice dobře odvedená práce, ale je to jen řemeslo, bez většího nápadu, bez dobrých hereckých výkonů - Amandě prostě její přetažené rádoby herectví nevěřím - bez větší atmosféry, vtažení do děje, zaímavosti, nějakých větších zvratů... Plus samozřejmě okaté logické nesmysly včetně závěru MOŽNÝ SPOILER (záporák sfoukne jak svíčka po jedné ráně, policie Jill nehledá podle mobilu...). ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Tákže .... díra plná mrtvol? Pokud vím, jen odněkud ze země vytáhla kus kosti a zbytek si jen tak domyslela. proč by měla být do zítra mrtvá? A co to mělo být za výkony? I já sama bych tu policajtku zahrála lépe a jak bych si z patra vymýšlela historky, proč hledám starého známého či nemocného dědečka ... A proč má vraha hledat do dvanácti? Neřekla bych, že obsah tak docela sedí, to bych tam spíš uvítala verbalův mňamkózní komentář. A jako film to také stálo za hovno, jen se mi celkem dobře dívá na Seyfriedku. ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné to není. Thrillery mám nejradši a tenhle není špatný. Bavilo mě to. Docela dlouho jsem byla napjatá a bála se. Jasně, že tam bylo pár trapných nesrovnalostí, ale těch jsem si nevšímala. Dokonce i hlavní představitelka mě překvapila (ve všech jejích filmech se mi její herecký výkon nelíbil). ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)

Reklama

Reklama