Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Předesílá že "na Van Dammovku" tohoto tisíciletí je to nadstandard. Vážně mě nijak neuráží produkce z Rumunska (nebo odkud to bylo), jeden si dokonce připadá že tam každou chvilku vyběhne se samopalem Vašut jak je to vypadá "domácky". Takže výprava žádná tragedie. Děj je ale ultra tuctová akčňárna podle příručky takže i vykecání pointy nikomu zážitek nepokazí. JCVD tam hraje se synátorem a dokonce má ve filmu JCVD roli jeho otce... fakt nekecám. Takže pro znalce drobná třešnička na dortu. V jedné scéně si jako prohlíží rodinné album které je jeho skutečné rodinné album (ne že bych ho někdy viděl, ale Gladys Portugues - manželka JCVD - ještě poznám když ji vidím). Takže bez předsudků celkem v pořádku film. Prostě dám jako fanda JCVD hvězdy 4, pokud ho někdo nijak extra nebere hned si jednu hvězdu sundejte (ten kdo ho doslova nesnáší si prosím vás ten film ani nepouštějte, to snad zdůrazňovat nemusím). ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

JVCD v Moldavsku dělá sekanou z prasat a místních mafiánů. Tento další jeho béčkový film mě dost překvapil. Není totálně blbý ač má klasická klišé a vady podobných snímků. Jen si myslím, že je až moc dlouhý. 2 hodiny na film, který dost připomene Taken, je opravdu moc.Prvních 30 minut se moc táhne. Jakmile pak nastoupí JVCD jako starý ex-legionář, pak to má tu pravou omáčku. Pro fandy Stargate Atlantis je potěšující účast Shapperda (Joe Flanigan), který si střihne pár akčních scén. Nebylo by od věci, kdyby natočil pár akčních věcí. Postavu i charisma vlastní. Rumunské prostředí vydávané za Moldavsko funguje a kamera i střih nedržel někdo s třesem ruky. Za mě příjemné překvapení a nadprůměrný akční béčko s JVCD. Btw. Po delší době jsem neslyšel nadabovaného JVCD od Pomejeho. Hodnocení OST: béčkový průměr 5/10 ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení ve Van Dammově filmografii! Tak nějak jsem žil v domnění, že od Kontrabandu natočil tento Belgičan pouze dva dobré filmy (JCVD a Postradatelní 2), ale ukázalo se, že i v záplavě průměrných či podprůměrných snímků si Jean-Claude dokáže svůj repertoár obohatit o něco nadprůměrného. Šest výstřelů mě bavilo od samého začátku, akce je tu dobrá, příběh sice standardní, avšak potěší stejně jako postava, kterou tu tento akční herec ztvárnil. Že si tu JCVD obsadil i své děti mi nevadí. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kedysi bol WCJD za akcnu mlatacku a na prelome 80/90. rokov dokonca aj za akcneho borca. Bohuzial, najlepsie casy ma tato belgicka mlatacka uz davno za sebou. Otazkou logicky ostava, cim ohurit divaka? S cim sa teda prihrnul v tomto filme? Byvaly vojak patra po nezvestnych detoch, povesi remeslo na klinec, ale rozhodne sa pomoct komusi, komu uniesli dieta. Scenaristicky je tento film klasicky Van Dammovsky vyplach, ale kvalita scenarov vo filmoch JCVD bola vzdy pofiderna. Dejova linia zufalo slaba, herecke vykony ziadne a atmosfera sa nekonala. Van Damme ale parkrat vystrelil a kohosi aj porazil v osobnych subojoch, takze odpad nedam. Pochopitelne, WCJD si apriori odmieta (aj po tejto ubohosti) uznat, ze patri do dochodku, na to som si uz zvykol. 30 % ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

U mně Paráda.. Van Damme je můj idol. Sleduji ho od mého Dětství a shlédl jsem dopodrobna Vše! Námět podobný jako ve filmu 96 Hodin.. Užasná Kamera. Perfektní Fighty a střih + se mi místy zdálo, že vidím i zpomalené Záběry.. Navíc jsem upoutal pozornost Celé Rodiny.. a všem se to Líbilo.. Takže Doporučuji ! :) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Keď v závere filmu Samson (Jean-Claude Van Damme) a Selwyn (Kristopher Van Varenberg) odchádzajú zo stanice, tak v zábere spredu má Samson ruky vo vreckách, následne v zábere zozadu ich má von z vreciek a opäť záber spredu, kedy ich má vo vreckách. (ČSFD)
  • V okamžiku, kdy Becky (Charlotte Beaumont) uvnitř starého sovětského zařízení věznitelů uniká s mobilním telefonem do další místnosti, je posléze jedním z věznitelů opětovně lapena. A ačkoliv jsou těžké vrzající dveře zprvu uzavřeny, když je násilím vynášena v následujícím okamžiku ven, dveře jsou otevřeny dokořán. (Conspi)
  • Natáčanie prebiehalo od 29. augusta 2011 do 25. septembra 2011 v Budapešti a Bukurešti. (Laslo)

Reklama

Reklama