Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční příběh podle skutečných událostí.Tony Eckhardt je agent izraelské tajné služby a dostal za úkol zneškodnit palestinského teroristu Amara. Něco ale nevyšlo-Tony si v poslední chvíli uvědomil, že sledovali nesprávného člověka a navíc kdosi spustil palbu na jeho vlastní muže. V Izraeli nikdo nevěřil, že akce byla pastí nastraženou Amarem a Tonyho za trest degradovali. Pak ale začnou členové jeho zásahového týmu umírat za podezřelých okolností a on tuší, že Amar je skutečně na živu. Ví, že může očekávat jeho pomstu a rozhodl vzít věci do vlastních rukou. Začíná nebezpečný hon na Amara, ale neví, že ten si dal udělat novou tvář... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nic moc sem od tohoto kousku necekal ale bylo to prijemne osvezujici spionazni akcni a politicky nekorektni porad sem si rikal ze ten styl mi neco pripomina kdyz jsem si precetl jmeno rezisera v titulcich bylo mi vsechno jasny Glen proste umel a tohle je takova izraelska Bondovka s Lambertem kterej je docela fajn jak rikam zadny megahit ale celkem pohodova zalezitost ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Agent Mossadu musí zneškodnit nebezpečného palestinského teroristu. Bezvadně naplánovaná akce byla pastí. Atentátník uniká dál a ještě si nechá operativně změnit obličej. Takový nápad s plastikou už tu byl, ale v tom případě šlo o něco jiného. Nejde o žádnou akční podívanou typu James Bond, i tak není film špatný. Jako ve správném špionážním filmu procestujeme několik zemí, ale nejvíce času budeme trávit přece jenom v Izraeli. Musím připomenout herecký výkon Christophera Lamberta. Nehrál vůbec špatně. Víte co? Přesvěčte se sami. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vdaka reziserovi Bondoviek medzi ktorymi je aj jedna z mojich najoblubenejsich som od tohto filmu ocakaval ovela viac. Pribeh o dvoch zabijakoch, ktory si idu vzajomne po krku je zaujimavy. Obsadenie sa tiez vydarilo. Lambert je ako hlavny hrdina sympaticky a naviac este nevyzeral jak vyschnuty stary strom a este lepsi je Vincent Regan ako hlavny zaporak. Zvysok je len nejaky komparz do poctu, ktory s tazkostami drti anglictinu. Dialogy su miestami trochu trapne, ale dalo by sa to prezit, keby za nieco stala akcia. A ta je prekvapivo vzhladom na meno rezisera väcsinou len priemerna. To sa tyka nahanaciek. A dokonca aj podpriemerna. Prestrelky a bitky vyzeraju jak z amaterskeho filmu. Akokeby nemali ziadneho choreografa na bitky a prestrelky inscenovali narychlo, takze protivnici po sebe strielaju a miestami evidentne cakaju kym kapsulka konecne vybuchne, aby so sebou mohli konecne trepnut na zem. Trapne. Strasne som chcel dat aspon 3*, ale nemôzem. V ziadnom ohlade to nie je nadpriemerny film. Skôr len taka spionska jednohubka pre fanusikov Lamberta. 5/10. ()

Bragi66 

všechny recenze uživatele

Hodní židovští agenti stíhají zlé muslimské teroristy. Kromě vztahového sajrajtu film obsahuje propagandistické zvratky o usmíření obou odjakživa válčících stran bez toho, aniž by se snažil byť jen dotknout podstaty problému. Kdo stráví prostší děj s mnoha nelogičnostmi a nepravděpodobnostmi a málo říznými akcemi, tak by to mohl vidět a mohlo by mu to připomínat francouzské filmy z osmdesátých let, přesto, že tohle je r. v. 2001. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Svižný akční snímek, kterých je v dnešní do době poskrovnu. Celou svou stopáž si drží tempo a neuhýbá od tématu. Co je nejhlavnější, vystačilo si to i bez speciálních efektů. Velkým překvapením je Christopher Lambert. Už jsem ani nečekal, že by ještě někdy takový film natočil. Dnes už víme, že byl asi poslední, tak si ho ještě užijme v takové roli, neboť jeho výkon je tu opravdu úžasný. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama