Reklama

Reklama

Jednoho krásného dne u kadeřníka…

(neoficiální název)
  • Francie Un beau jour, un coiffeur
všechny plakáty
Krátkometrážní
Francie, 2004, 12 min

Obsahy(1)

Napadlo Vás někdy, že se nečekaně zamilujete při běžných návštěvách různých zkrášlovacích salónů ? Že ne ? Tak v tomto nenápadném krátkometrážním snímku uvidíte, jak by mohla taková "situace" dopadnout třeba právě ve Vašem kadeřnictví. (Krouťák)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jerome, zamilovanost se neléčí." Tak to je lež. Každý přece ví, že na to stačí dva aspiriny. Jenže jsem se dozvěděl, že filozof nalézá moudrost v neuspořádanosti a to je skutečný problém, Jerome. Takže, jestli nejsi na holky, tak je to dobře pro mě, protože mi ubude konkurence. A jelikož jsi na kluky, tak by ses měl vyjadřovat o něco rychleji, protože v tomto kraťasů z tebe vypadlo moc mouder a málo zábavy. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Milé, vtipné, lehko stravitelné s proměňujícím se hlavním hrdinou, jehož hereckého představitele známe i z jiných filmů. Osobně jsem se domníval, že se příběh rozvine společně s tím kadeřníkem, který vypadal dost dobře „teple“, ale nakonec se z něj stal filmový heterák… 6777 ()

Phoeniyx 

všechny recenze uživatele

Filozofii mám rád ale tohle je spousta řečí pomalu beze smyslu je to jen homo lásce (nic proti nemám) ale mohlo to možná být natočeno lépe a se ženou. ()

Reklama

Reklama