Reklama

Reklama

VOD (1)

Divoká Beatrice je unavená životem a hledá lásku a pochopení, aby našla východisko z drogové závislosti. Utíká od nebezpečí, ale zaplete se do ozbrojené loupeže. Každou chvilku si myslí, že je v pasti, že svět pro ni má připraveno jen to nejhorší. Po propuštění z vězení se snaží začít nový život, ale jednoho dne se však objeví její starý přítel Paul... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (16)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po rokoch som si to zopakoval a musím zdvihnúť hodnotenie. V jadre to je klasická romantika o drsniakovi a krehotinke. Ale role majú genderovo vymenené, tak ako sa dnes patrí, takže za drsniaka je žena a za ňoumu chlap. A pritom riadny Quasimodo, takže fakt príliš nedáva zmysel, že sa do neho zapozerala. Asi sa len chcela pobaviť a nakoniec mu úplne podľahla a polepšila sa. Hlavne som ale nechápal, že sa mu nechcel postaviť, keď došlo na sex. Ona na to síce išla trochu rýchlejšie, ale sakra keď sa Asia Argento vyzlečie, tak môj penis krútil hlavou nad tým, že hlavný hrdina bol taký mäkký. Našťastie v tej dobe ešte nebola tak hardcore potetovaná jak dnes. Ešte tam mal pár prázdnych miest. No a aby to nebola čistá romanca, tak je to trochu okorenené zápletkou s druhoradými mafiánmi. Ale tá je vzhľadom na tých mantákov fakt len druhoradá a zaujme len tým, že sa tam mihne pár budúcich hviezd. Napríklad mladučký Eddie Marsan alebo Jonathan Rhys Meyers. Celkovo to je príjemná pomalá romanca so sympatickým obsadením. 7/10. ()

Gaskin 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mám rád, a to hodně. Přisuzuji to ale nejen kvalitě filmu, která je nepochybně dobrá, ale též nesetřesitelnému pocitu, že je film o mě. Abychom si rozumněli, nesnažím se ztotožnit s každou atraktivní postavou - když jsem četl Na cestě, nechtěl jsem být Deanem Moriartym a když jsem viděl matrix, nekoupil jsem si černé brýle - ale postava trumpetisty s vlastním, ač malým jazzovým rádiem (nějakou dobu jsem vysílal internetové rádio, které mělo také asi pět posluchačů ve špičce), ubitým svou prací, která ho skličuje ačkoliv jí má rád a při tom všem očekává příchod víly- je jako by mi z oka vypadla. Po filmové stránce je film na "nezávislák" na hodně dobré úrovni, všechny aspekty, které mne obyčejně zajímají (kamera, režie, herecké výkony) jsou bez výtky, hudební doprovod brnká na můj vkus a navíc je i dobře posazený do děje. Nemylte se ale v jedné věci - přes četnost násil a máchání zbraněmi jde o romantický film - a od toho se vše odvíjí. Proto nemá cenu ho hodnotit jako akční nebo gangsterku a proto si zaslouží pět hvězd. Nechápu to slabé hodnocení, abych řekl pravdu. Tenhle film by měl mít dost slušný rozsah - je v něm sex, násilí i rychlá auta. Navíc pozadí asie argento by měl ocenit nejeden nenáročný divák. ()

Reklama

Kalimero13 

všechny recenze uživatele

nemůžu si pomoct, ale když sem tento film viděl na čt2 v originálním znění, naprosto mě uchvátil svou atmosférou a uvěřitelností, přesto že to nebylo klasické sociální drama ale pro mě exotická (ne torpickká) love story (noir?) podívaná. Krásná Asia Argento, Zajímavý Harris a úchvatně hrající Meyers. Všem doporučuji. Myslím že toto byl film, díky němuž sem začal koukat na originální dabing ()

vla_kor 

všechny recenze uživatele

Skvělý nízkorozpočtový film. Je docela možné, že na podlaze skončili scény s Rupertem Everettem a Jonathanem Rhys-Meyersem. Jestli to tak je (a doba výroby filmu tomu opravdu napovídá), tak nás tvůrci připravili o šlehačku na dortu. Ani z amerického DVD se to ale nedozvíme, protože takhle levným filmům se přílišná pozornost nevěnuje. Škoda! ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Vulgární romance s poetickým nádechem prostoupená břitkým humorem, jazzem a Jonathanem Rhysem Meyersem. Co víc by si mohl člověk přát, když každá z ingrediencí by mohla fungovat i sama o sobě, snad kromě té vulgarity. Jenomže právě (a nejen) díky ní působí film opravdově a civilně; klidně bych věřila, že takhle se to opravdu někde stalo. "Do you know if you're gonna hit me or kiss me?" ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama