Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Téměř celý děj filmu se odehrává v řeznictví, kde muž středního věku krájí maso, porcuje kýty a prožívá své sexuální fantazie. V horním patře pracuje jeho nadřízená, žádostivá a koketní Tini, za pultem krásná blondýna Roxy. Brzy se ve filmu objeví mrtvola a vyšetřování se ujímá policejní inspektor, který je oběti nápadně podobný. Mezitím vstřebáváme novinky o Roxy, a vůbec se dozvídáme divné věci. (Pafl)

(více)

Recenze (6)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná uchylárna o jednom řezníkovi, který má sexuchtivé touhy. Je zde spousta nahoty, sexu a sexuálního obtěžování, ovšem mne ke spokojenosti chybělo gore, které se zde nedostaví vůbec. Mohla z toho být slušná Holandská divočina, takhle jen zvláštní psychologická sonda do introvertní duše. Jako experimentální film sice zajímavé, ale na mne málo šokující či účinné. 60% ()

nolitimere 

všechny recenze uživatele

Toto bol naj filmový trip aký som si kedy dal EVER !!! ... ešte medzi jednu * a odpad! by som vtesnal hodnotenie , že ,, zle ,, ()

Reklama

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Nemám rád pohled na syrové maso, a nikdy ho neberu do ruky (vařím jen z masových výrobků). Myslel jsem, že když se v tom překonám, budu odměněn jiným, možná i novým, zřejmě experimentálním, pohledem na svět a na život. Známá dvojka Victor Nieuwenhuijs a Maartje Seyferth se o to pokusili, ale výsledkem je jen a zase pokus. Základní linie tu byla. Kolem ní se experimentovalo. Ale většinou jen pro experimentování. L'expériment pour l'expériment... Poměrně vysoce hodnocený film (80%) se mi podařilo trochu ponížit (78%). ()

Pafl 

všechny recenze uživatele

Film jako kdyby Alex van Warmerdam začal brát drogy. Anebo jako kdyby se spolčil s Peterem Greenawayem, to je skoro to samý. Vážně, ten řezník má v sobě velkej kus z řezníka ve Warmerdamových Seveřanech - ale toho masa, toho masa je tady daleko víc. Zkrátka film od kosti. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama