Reklama

Reklama

Liga mimořádných tanečníků: Tajemství Ra

  • USA LXD: The Legion of Extraordinary Dancers - The Secrets of the Ra, The (více)

Obsahy(1)

Nastává taneční evoluce. Tento film zaznamenává cestu jedinců s výjimečnými tanečními schopnostmi, kteří se musejí rozhodnout, jestli se v epické válce postaví na stranu dobra nebo zla… V tomto úžasném dobrodružném filmu uvidíte některé z nejlepších tanečníků na světě. Jejich superschopnosti jsou označované jako 'Ra', kromě nich se vám představí také padouchové LXD, mezi které patří ti, kteří si říkají 'Ox' a také Umbras. THE LXD předvádí neuvěřitelné otočky, výpady a zvraty, díky kterému se stal fenoménem pop kultury a jedním z nejvíce očekávaných webových seriálů všech dob. (HBO Europe)

(více)

Recenze (12)

wolfkodlak 

všechny recenze uživatele

Je vidět že lidé, kteří zde dávají odpad a 1 hvězdu vůbec nic o tanci neví. Prosím všechny nevzdělance a hlupáky aby nehodnotili co ani hodnotit nemohou a čemu nerozumí aspoň trochu. Možná ani nevíte že ve filmu jsou nejlepší tanečníci světa, a to nejen Ti co jsou ve filmech jako je např. Lets dance a pod . . . možná Vás neuchvátí děj, to je na každém z Vás, ale ten tanec je naprosto dokonalý. ()

mpet odpad!

všechny recenze uživatele

WTF??? Asi nechápu o co tady šlo. Z tohohle filmu bylo koukatelných asi tak dohromady deset minut, kde byli poměrně zajímavý taneční kreace, ale ten zbytek?? Totální brak. Scénář je tak trapný, že by to i tříleté dítě dokázalo napsat líp. Co se týče děje je vhodný položit otázku: Byl tu vůbec nějaký??? Odpověď je absolutně ne. ()

Reklama

Dixiee odpad!

všechny recenze uživatele

No to je šílený. Dvojka je možná trošku lepší než jednička, protože už člověk ví o co tam tak nějak jde, ale i tak je si ani tu jednu hvězdičku nezaslouží. Zrychlené taneční kreace mi přišly všechny na stejné brdo a to, že to bylo o něco rychleji než normálně, jim na kráse nepřidalo, naopak působily jaksi kostrbatě. Příběh mohl být zajímavý, ale zpracování je naprosto šílený. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama