Reklama

Reklama

Vymítač ďábla: Posedlost Gail Bowersové

  • USA Exorcism: The Possession of Gail Bowers

Obsahy(1)

Děsivý příběh dívky posedlé démony, který inspiroval tvůrce nejslavnějšího hororu s tématikou exorcismu – Vymítače ďábla. Mladá dívka Gail se se svou silně věřící sestrou Anne a jejím manželem Clarkem přestěhují do nového domu. Zanedlouho začíná Gail vykazovat divné příznaky, které jdou nad rámec tradiční medicíny. Její psychiatr je přesvědčen o tom, že je posedlá démonem a místo klasických léků jí předepisuje služby katolického kněze. Skutečný horor však začíná až tehdy, kdy kněz zahajuje plnohodnotný obřad exorcismu navržený tak, aby vyhnal na povrch všechny zlé síly. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Duoscop odpad!

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi 1* a odpadem a nakonec dávám odpad i přesto, že konec byl aspoň trochu koukatelný.Ale celkový dojem z filmu odpovídá hodnocení. ()

Bluesun 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se bál, jaké to bude, ale nakonec to byla docela zábava. Film má docela spád a asi úplně nejvíc mi na něm vadil příšerný dabing. Pro fanouška hororů, který na filmy kouká, aby se pobavil by to nemělo být vyloženě zklamání, kdo ale čeká, že se bude bát, ten se nedočká. Film je spíš úsměvný. ()

Reklama

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel ve městech Inglewood a Los Angeles (Kalifornie, USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama