Reklama

Reklama

Hluboko v lesích

  • Chile En las afueras de la ciudad (více)
Trailer

Jsou dětmi drogového dealera, který je zneužíval. Jejich budoucnost je černá. Čeká je totiž jen krev, bída a slzy. Jejich otec a jeho přátelé jsou totiž lidské zrůdy... Dvě dívky a mentálně postižený mladík Manuel vyrůstají ve venkovské chatrči se svým násilnickým otcem Felipem. Ten v minulosti utopil v lavoru svou manželku a matku dívek a teď se jeho zvrhlé chování plně otočilo proti jeho dětem. Chlapce krmí syrovým masem a zavírá ho do boudy v lese, dívky znásilňuje a mučí. S jednou z dívek má dokonce dítě. Felipe se živí jako překupník drog a pracuje pro místního mocného drogového bosse, dona Costella. Jednoho dne se u Felipeho chatrče objeví dva policisté, kteří přijeli prověřit udání, že zneužívá své dcery. Felipe policisty zabije motorovou pilou. Dívkám a Manuelovi se však podaří uprchnout. Po vraždě policistů se Felipe obrátí o pomoc na dona Costella. Ten ho pošle na autobusové nádraží, aby tam počkal, až mu pošle peníze, aby mohl zmizet. Felipe však na nádraží zastřelí jednoho z cestujících, a tak ho zatknou policisté. Dívky a Manuel zatím prchají do hor, kde má Felipe druhou chatrč. Don Costello však neví, kam Felipe ukryl drogy, a tak na něj ve vězení pošle zabijáka, který z něj má informaci o drogách dostat a následně ho zabít. Felipe ale zabijáka vyřídí, proto Costello dává pokyn, aby jeho lidé našli dívky a dostali informaci o drogách z nich... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Felipe je násilník, ktorý po smrti manželky veškerú svoju zlosť obracia voči svojim deťom. Jedného dňa zavraždí niekoľko policajtov, následkom čoho sa dostáva do vezenia. Felipe pracoval ako drogový dealer pre miestneho mafiána menom Costello. Ten sa po jeho zatknutí rozhodne prebrať jeho biznis. Nakoľko sa mu nedarí nájsť zásielky, uvedomuje si, že jediný spôsob, ako sa dostať k odpovediam na svoje otázky, je vypátranie Felipeho potomkov na úteku. Exploitation, rape and revenge ako sa patrí! Neviem komu sa čo nepáči, ale prinajmenšom gore spĺňalo tú najvyššiu kvalitu vyobrazenia. Tento horor by mal byť dokonca ( údajne ) podľa skutočnosti. Áno, režisér sa v snímku dopúšťa niekoľkých nezrovnalostí na zamyslenie, ale myslím, že fanúšik žánru horor by si mal prísť na svoje. Úvodná 15 minútovka nastavila latku skutočne vysoko. Niet sa čo čudovať, že následne nastal akýsi pokles deja. No nie na dlho. Zhruba od polky, snímok opäť naberá na obrátkach a záver prináša ( aj keď očakávaný, zároveň jednou vecou prekvapivý ) "spravodlivý, šťastný happy end" – 70%. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Svých dcerušek trapitel, synovnuka věznitel, s morálkou si netykal, dcer se vilně dotýkal." Rodina je základ státu, aneb Welcome to Chile and enjoy it! Jen pozor v lesích, ať nepotkáte orangutana chilského, to je zvíře divoké a nebezpečné, zejména svým ocasem! Mručí, nadává, je nemyté, věčně zfetované a živí se, kromě prodeje drog, převážně turisty a rozřezanými policisty. Zvláštní znamení - je nesmírně hrdé. Nejlepší bylo, jak se otec spravedlivě rozhořčil: "Moje dcery nikdo urážet nebude!" Sympatický přístup. Koho przním, toho se i zastanu. Takže není divu, že ho chilské Ministerstvo sociálních věcí ocenilo zlatou plaketou Otec roku. Recenze jeho příbytku v chilském turistickém bedekru: Nečekejte žádný čtyř, pětihvězdičkový hotel, je to pouze dvouhvězdičková špeluňka. Bez ramínek, se štěnicema a echt blbým scénářem. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne torrenty na nejaký čas vynechám , lebo Mi pripomínajú nesvoj -správnu STV. Chile kašeľ , ktorý okúsil - trápny pokus o šok. Kečupové / uvrieskané mizérium , ktoré sa snažilo upútať nechutným a uvrieskaným vokálom a osloviť kohokoľvek , kto sa " nenapozeral ".Smutne snaživá záležitosť. Skutočná udalosť je akurát to, že som to videla. } ale inscenančne v niektorých domácnostiach možno zapôsobí ) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Špinavé psycho z Chile, které rozhodně boduje! Z mého úhlu pohledu musím říct, že ta základní dějová kostra-působící jako mutant řecké tragédie a Jodorowského komiksů, je zatraceně působivá, a nebýt chvílema dost bídných hereckých projevů(hlavně obou holek), nedotažené režie, občas nepřehledné kamery a sřihu-nebál bych se vpálit tomu plný kotel, protože takhle syrovou, dobře napsanou, neprvoplánovou a chytlavou jízdu nežeru zrovna každý den. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jsou to jenom všiví vidláci !! Ti burani nemají mozek.." - "Hele, všichni venkovani nejsou stejní !!" ;) Tak schválně !! Pokud najdete v téhle nesmírné hrůze jednu jedinou postavu alespoň vzdáleně připomínající inteligentního či normálního člověka, vyhráváte zájezd do Chile, kde vás bude mít jako delegát na starost strejček Costello..;) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v chilských lokalitách Chillián, Los Lieuques, Pinto nebo Concepción. (Terva)
  • Carolina Escobar, která hraje Anny, byla obsazena tři dny před začátkem natáčení. (Terva)
  • Film měl premiéru na Filmovém festivalu Fantasia 2012 konaném v kanadském Montrealu. (Terva)

Reklama

Reklama