Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (295)

kaylin 

všechny recenze uživatele

V případě snímku „The Collector“ se mi líbila myšlenka, že se jedná o film, kde nejde o nic jiného než o tu krev, o ty efekty. U snímku „The Collection“ už jsem čekal přece jenom trochu víc, nějaký ten příběh, který se bude rozvíjet. Závěr nechává opět otevřená vrátka a já jsem zvědaví, jestli se do nich tvůrci ještě pustí. Předpokládám, že nikoli, ale ono je možné všechno. ()

ambron 

všechny recenze uživatele

Musím priznať, že Collector sa mi páčil o niečo viac, predovšetkým depresívnejšou atmosférou, aj keď tu číhalo viac pascí na viac obetí. Napriek tomu je Collection celkom podarený filmík, putovanie panoptikom bizarného hotela bolo napínavé so slušnou dávkou brutality. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

První díl se mi moc nezamlouval. Na rozdíl od většiny hororových nadšenců jsem jím byl docela znuděn. Moc mě to prostě nebavilo, hrálo se to na víc než na kolik to mělo. U druhého dílu je tomu naopak. Právě že film ze sebe nic moc nedělá, je to takové akční brutální Béčko, které má ale od začátku spád. Od začátku se na diváka leje krav, Gore scény a brutalita je na divána pravidelně sypaná v dostatečně přiměřených dávkách. Má to perfektní vizual, je to šílená a úsměvná vykrádačka série SAW a to se mi líbí a zamlouvá. "SAW was raped!! Excelent!!" První díl 3/5, tady trochu nadhodnocuju na 4/5. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se kvalitativního sešupu (jak už to tak u těch dvojek bývá), ale kdepak, je to pořád stejnej nářez, navíc, i když na předchozí díl vyloženě navazuje, dějově se jedná o úplně jinej film (dobře, ne zas tak úplně, ale je to prostě jiný :-), jaký to rozdíl s bratrancem SAW... A Josh Stewart je můj novej hero (asi si ho dám na avatara :-), libově zahraná role. Dalšímu dílu, pokud by si udržel laťku, bych se ale vůůbec nebránil, tenhle Sběratel je prostě fajný a za to mu pošlu tématickou písničku od Nine Inch Nails (škoda, že tu nezazněla) :-) ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Jsem přinejmenším nadšený, že zase po dlouhé době někdo natočil něžný, komorní příběh o osamělém, přecitlivělém chlapci, který jen tak pro radost v opuštěném hotelu rozřezává, sešívá, kuchá a vůbec provádí všelijaké zábavné kejkle s těly různých mrtvých lidí. Sběratel z jedničky nám tentokrát doširoka otevřel své srdce a umožnil nám nahlédnout pod pokličku své neutuchající vášně. Počet mrtvol uspokojivě stoupl a k jejich napočítání by nestačily ani prsty všech obyvatel chánovské garsonky. Film pěkně odsýpá a ta hodinka a půl uteče stejně rychle jako hemoglobin z přeťaté krční tepny. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Když psi Collectora (Randall Archer) napadnou Arkina (Josh Stewart) a ostatní, tetování na Arkinově pravém rameni zmizí poté, co je pokousán. (ČSFD)
  • Arkin (Josh Stewart) má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů "Virescit Vulnere Virtus", v překladu "Mužnost sílí utrpením". (JASON_X)

Reklama

Reklama