Reklama

Reklama

UFO Mimozemská invaze

  • Velká Británie Alien Uprising (více)
Trailer

Pět mladých lidí jednoho krásného rána probudí a zjistí, že jim náhle nefungují mobilní telefony, rozhlas ani elektřina. Hed se vydají zjistit, co se děje, a náhodou zahlédnou obrovský létající talíř. Brzy se civilizace, jak ji známe, začne rozpadat, a pětice přátel se ocitá uprostřed anarchistické vřavy. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

Podobne ako som písal v prípade Corporal vs. Napoleon aj tu za účasť JCVDho (našťastie v malinkej úlohe) môže pravdepodobne nejaká prehraná stávka, alebo nadmerné požívanie alkoholu s ťažkými drogami, lebo inak si nedokážem predstaviť, ako sa on, napriek tomu, že je dávno za zenitom, dokáže objaviť vo "fan made filme". Toto bol amatérsky festivalový film, ktorého rozpočet bol asi na úrovni obednej tržby v Mekáči, takže hodnotiť to inak ako odpadom nejde. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem to přežil až do konce. Božeeeee. To byla fakt kravina. Skoro nic se ve většině filmu nedělo, jen debilní dialogy hloupých, mladých lidí. A ta kamera ? Dlouho jsem neviděl tak roztřesenou kameru. JCVD, který se tam na chvíli objeví vůbec nepotěší, nějak neoslní, je tam zbytečný, tak se divím, proč se k téhle břečce vůbec upsal. Ke konci ty efekty a ta hudba divná k tomu, hezké zpívaní a k tomu nějaký útok těch UFO. Bylo to UFO ? Ani nevím. Takže totální kravina, kterou nikomu nedoporučuju, ani kvůli JCVD. Takový peklo jsem teda nečekal. Nemůžu přičíst ani 1 % k filmu. To fakt nejde. Hodnotím na 0% = odpad! ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ještě horší, než jsem čekal.Burns dostal rozpočet na 4 vizuální efekty, takže film soustředí především na ústřední postavy.Dialogy jsou tupé a dětinské, postavy přeafektované, nesnesitelně nesympatické a herecky tragicky odehrané.Van Dammova dceruška se pokouší o "kariéru" herečky i mimo vliv svého tatínka a jelikož dostala svojí první hlavní roli, coby pro ní její papí neudělal a tak se nechal uvrtat do malé roličky v tomhle neumětelském škváru, aby svým zvučným jménem tuhle sračku zviditelnil, že Bianca musela kouřit Burnse i vo pauze na kafe mi je jasný, jelikož je herecky nadaná asi jako já znalý ústavního práva, ale jestli musel Burns na kolenou kouřit Van Damma už se asi nikdy nedovíme.K té scénáristické, režisérské a herecké tragédii si připočtěte naprosto zkurvenou kameru, takhle zoufalý nejsou ani ti nejhorší amatéři s mobilem a efekty emzáků opět vypracovalo studio studentů základních škol v adobe after efects a zase urážim ten adobe.1* si to ale přece jen zaslouží a to jedině právě díky Van Dammovi, který si svojí úlohu odehrál víc než se ctí, někdo zmiňuje mizerné souboje, i když jich bylo minimum, mě se moc líbili a jako sladký bonus je právě bitka Jean Clauda, který si to tady "rozdá" s vlastní dcerou :) a vidět jak jí dává votočky mě fakt plavilo.Jinak samozřejmě zoufalý výplod naprosto netalentovaného režiséra.Nechápu jak může někdo jako Burns dostat byť i ty minimální prostředky na natočení nějakého filmu a jestli je Van Damme opravdu tak schovívavý ke své dceři a je ochotný jí svojí účastí pomáhat v těhle sračkách, přemejšlim, že seženu kontakt na Biancu Bree, jestli si nechce zahrát v našem dalším filmečku a ať sebou vezme i otce, jí bych nechal nosit kafe a jemu napsal nějaký prímový amatérský kraťas ;) 15%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Už od začátku je vše na hlavu postavené - děje se nějaká akce, ale vy ji SLYŠÍTE, nevidíte. Resp. vidíte čtyři bouchače, jak běží k autu, přitom kamera kmitá, jako kdyby s ní někdo pohazoval jak s balónem. Do toho střih - Van Damme dává rady, a jsme na nějaké diskotéce a seznamujeme se s partou mladých, ulítlých lidí, z nichž ani jeden není sympatický. Atmosféra a napětí stále nulové. Ona diskotéková hudba nás pak provází celou dobu, stejně tak jako ta kamera, co se furt vlní a přelévá, jako kdyby ji někdo měl v letadélku na dálkové ovládání. Zdlouhavé, zbytečné dialogy o ničem. Neuvěřitelně mizerný střih. A jak se tu píše v komentářích, skutečně je lépe přeskočit prvních 35 minut, protože teprve pak se něco začne dít, ale stále v podstatě nic zajímavého nebo napínavého - lidi někam jedou, rabují obchody, benzínky, za nimi občas je vidět loď UFO. Chvílemi to skutečně celé připomíná parodii, ale na tu je to málo vtipné. Některé scény jsou vykradené z jiných filmů, a tím nemyslím jen Blair Witch (schválně, co vykrádá závěr? :-)). Akční scény (ty asi dvě tři) natočené mizerně, někdy ani není poznat, že Van Damme bojuje s ženskou. Holčička s medvídkem otřesná... ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Je to nieco ako Darkest Hour alebo Skyline, co tiez nie su ziadne veldiela zanru, ale aspon dokazali obcas strhnut nejakou zaujimavou scenou a vzhladom na rozpocet mali impozantne triky. Tentokrat mali tvorcovia k dispozicii fakt nizky rozpocet, takze to cely cas vyzera hnusne. Postavy si ma tiez abolutne neziskali, takze mi bolo ukradnute, ci preziju a aj cela zapletka je podana tak nezazivne, ze mi bolo jedno o co tym mimozemstanom ide. Cely cas som mal na mysli slovo Asylum. Dokonca aj tie ich sracky su lepsie, pretoze su tak blbe, ze su obcas zabavne. Bohuzial ani v tomto smere vas film nepotesi. Proste ziadna scena ma nestrhla a ani nicim nezaujala. Dokonca ani to hviezdne cameo Van Damma. Ale jeho obsadenie splnilo ucel. Len vdaka nemu som to riskol. No nebol to dobry napad. Neurobte rovnaku chybu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama