Reklama

Reklama

Apartment 1303

  • Kanada Apartment 1303 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Z apartmánu 1303 je úchvatný výhled na moře a interiér je krásně světlý a působí uklidňujícím dojmem. Méně klidný je vztah mezi matkou a dcerou, které spolu byt sdílí. Věci se zlověstně obrátí, když dcera spáchá sebevraždu. Matku dožene tragédie k šílenství a její mladší dcera se odhodlá odhalit sestřinu záhadnou smrt. Zjistí šokující historii jejich bytu, ve kterém si řada mladých žen vzala svůj život. (Nelitos)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (20)

bestlama odpad!

všechny recenze uživatele

Velice úžasný film, plný hravých barviček, ezoterických odkazů, neinfantilních lekaček, velice krásných žen, sympatických herců, skvělých duchů a naprosto dokonalý příběh s nečekaným závěrečným zvratkem. Stopáž není přepálená ani na takto kvalitní duchařinu. Já jsem spokojený. Film budu chtít doporučit každému juvenilnímu sráči a budu ho prezentovat na hororových srazech jako velice kvalitní snímek, který si zaslouží obdiv kdejakého hororového mongola. Film se stane za pár let kultem, protože to nějaké děcko bez vkusu jako já neumí ocenit. Taktéž si celou dobu vymýšlím, protože to byla nehorázná sračka. Od doby, co Pischa Barton nepíchá Ryana z Oranžového městečka lásky, tak točí samé sračky. Tfuj! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mischa Barton a Rebecca De Mornay. Právě kvůli těmhle jménům jsem nabyl přesvědčení, že je tenhle film podhodnocený. A je. I když není to kvůli dvěma výše zmíněným dámám. Obě podaly jedny ze svých nejhorších výkonů. Nicméně i když se samozřejmě nejedná o žádný zázrak, své hororové momenty film dokázal nabídnout a to strašící děvče dokázalo být občas nepříjemné, ačkoliv na originální japonskou bleduli neměla. Dávám 40% a o jednu hvězdu nadhodnotím, protože v porovnání s jinými podobně hodnocenými kousky je tohle zázrak. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Průměrnej horor, u kterýho se rozhodně nebudete bát, nadruhou stranu určitě existuje i pár horších emerických remaků japonských hororů (i když jich asi není mnoho). Kvalit Kruhu nebo Nenávisti to samozřejmě nedosahuje (i když nevím, nakolik kvalitní je originál od sušižroutů), ale například s takovou Clonou je to tak nějak srovnatelný. Jedna hvězda patří stále krásné Rebecce De Mornay :-) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá čím zaujať. Je tak príšerne fádny a nezaujímavý a jeho tempo je naozaj vražedne uspávajúce. Lakačky žiadne a okrem slušne spracovaného pádu z okna, sa tu už nič zaujímavé neudialo. Myslel som, že i keď film je nudný, tak aspoň koniec bude divokejší a hlavne to troška aj vysvetlí, lebo z diania vo filme som mudry veru nebol. A on práve naopak, koniec celkom odfláknutý a ešte nielen, že bez nejakého vysvetlenia, ale ešte to cele viac zamotal. Aspoň, že tam hrala Rebecca De Mornay, tá ma tu bavila, ako asi všade, kde som ju videl. Na jedno pozretie to ešte ujde, ale po druhýkrát ho vidieť už nepotrebujem. Slabé 2*. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pre mňa určite jedna z tých príjemnejších duchárčín poslednej doby. Pekný nový byt, ktorého obyvatelia však dlho nepožijú, divní susedia, nočné prízraky a do toho jedna rozhádaná rodinka, ktorá sa tu postupne príde poobzerať. Je to síce trochu nevýrazné, predvídateľné a s chabým záverom, ale v tomto prípade sa sústredím skôr na pozitíva a tak chválim, že som sa napriek spomínaným výtkam nenudil, malo to fajn atmosféru, sympatický audiovizuál aj herecké obsadenie, takže pohoda. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Původním záměrem produkce bylo natočit film s pomocí švédského režiséra Daniela Fridella. (Conspi)
  • Pro zhotovení co nejsofistikovanějšího 3D filmového provedení byla produkcí najata skupina expertů z Hong Kongu. (Conspi)
  • Autorem stejnojmenné literární novely je Japonec Kei Ôishi. (Conspi)

Reklama

Reklama