Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 2002, jedenáct měsíců před iráckou invazí, armáda zajala a uvěznila nadpřirozený subjekt v tajné podzemní základně Stormhouse. Film dokumentuje konečné čtyři dny tohoto experimentu. Vláda posílá do Stormhouse „Posla ztracených duší“ Hayley Sandsovou, aby navázala kontakt se zajatým subjektem. Její příchod vyvolá sérii příhod, které vedou k útěku subjektu. (cezero)

(více)

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Také nič moc. Odohráva sa to v podzemnom kryte, kde armáda väzní akúsi nadprirodzenú bytosť, tá sa samozrejme dostane von, začne sa prevteľovať do vojačikov a ovládať ich, takže sa začnú navzájom vraždiť. Nezaujímavý horor s niekoľkými dobrými momentami, ale nič, čo by potešilo moje krvavé zmysly. Vraždy boli slabé a často mimo záber či v tme, báť sa tiež nie je čoho, je to dosť obyčajné, ale dá sa to prežiť. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Pre mna to bolo sklamanie, myslel som si, ze to bude atmosfericke a aj to prevedenie do prevtelovania neviditelneho tvora do ludi nevyzeralo moc profesionalne, skor amaterske. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pro horory, které se odehrávají v jeskyních, katakombách, vojenských základnách, sklepeních, no prostě v jakýchkoli ztmavlých podzemních prostorách mám slabost, ale tohle se zkrátka nepovedlo. Stormhouse je nepřesvědčivá nuda (nadpřirozená entita je držená na základně, kterou obsluhuje asi pět vojáků a která působí dojmem, že v ní co nevidět vypadne proud), která sice má několik atmosféricky silnějších okamžiků, ale jako celek nemá vůbec čím zaujmout. Palec bohužel dolu. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama