Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Prvorozené Sharknado je ve své naprosté debilitě takřka geniální. Vlastně ne takřka. Je to smršť neuvěřitelných haluzí, která nutí diváka přemýšlet o lobotomii pletacím drátem a zároveň o Oskarovi pro všechny zúčastněné, včetně malovaných žraloků, kteří vypadají, jako by je kreslil Lada. Druhý díl je ještě větší (a zbytečnější) psycho. A protože jsem se při sledování obou potácel v bodech mezi naprostým Odpadem a diváckým Olympem, podělím je spravedlivě. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem v plánu se na žádný ze snímků z této série nikdy dívat, ale náhodou jsem byl v obýváku, když to běželo, podíval jsem se na začátek a byla to taková hovadina, že jsem to musel dokoukat. Po celou dobu jsem nevěřil svým očím. A v jednom kuse jsem se musel smát a uklidňovat se tím, že to tvůrci určitě myslí jen jako recesi. Konec jsem potom suveréně prospal. Jednu hvězdičku dávám za to, že jsem se u toho docela dobře bavil :-) ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ohlasy nelhaly, tvůrci skutečně šlápli s demencí na plyn a výsledkem je ještě debilnější (rozuměj i zábavnější) výplod než první film. Prvních a posledních 20 minut je nepopsatelných a zároveň nezapomenutelných. Tuny dementních hlášek a situací střídají další tuny dementních hlášek a situací. Prostředek filmu trochu tápe, hlavně tempo upadá a debility jsou opravdu debilní, nikoliv zábavné. Každopádně to není škoda času :) Pokud bude zachována vzestupná tendence, budu s napětím očekávat nové a nové filmy ze série. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a prostě ještě jednou ne. Asyláci se můžou snažit jak chtějí, ale nenajdu si ani jako milovník brakové tvorby a zetkových filmů k nim cestu. Jednička měla skvělej ulítlej nápad kterej zabila místy snaha o serióznost a tradičně katastrofální digitální triky (ty vole fakt se na to vyserte nemá to smysl tam ty triky cpát když to vypadá jak kdybych je dělal na svým počítači sám) o dvojce jsem si tu přečetl, že je to větší úlet než jednička, nejlepší film od Asylum, nejlepší zetko všech dob a kdesi cosi... No není no aspoň teda pro mě určitě ne. V podstatě to jenom kopíruje jedničku a ten hustej námět z ní přenáší sem a snaží se z toho vytěžit ještě větší šílenost, ale nedaří se to. Pro mě úplně stejnej film jako neříkám, že to nemá svoje chvilky při kterých jsem se slušně nepobavil, ale celkově mi to furt na vyšší hodnocení nevychází. Prostě těm Asylum filmům na chuť nepřijdu i když je jasný, že tohle patří k tomu lepšímu co je tato velkotovárna na braky schopná vyprodukovat.40% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mno, jestli u prvního filmu nebylo jasné, zda to tvůrci myslí vážně, nebo jen zkoušejí hranice divácké imbecility, co se podobných rádoby katastrofických filmů týče, tady přitvrdili natolik, že je zřejmé, že jde o parodii a cílenou blbost. Pak už tedy jen čekám, s jakými nápady přijdou. Něco recyklují, něco přidávají, ale co naplat, když spoustu dalších nápadů nechali ladem a náš dvanáctiletý syn měl spoustu lepších - žralok vykoukne z ledničky, žralok v Oválné pracovně místo prezidenta apod. A i když je to míněno úletově, stejně mne za chvíli štvalo, že uličkou letadla proletí žralok, někomu ukousne hlavu - a vysublimuje, protože už pak po něm není stopy, ani do pilotní kabiny nedoletí. Nebo ty proudy vody v ulicích NY, jež jsou sotva po kotníky, a plavou v nich dvoumetroví žraloci, a jak dovádějí, mršky, v té "hluboké" vodě! Kovbojské rodeo na žralokovi za přímého pádu je alespoň zábavné, co si budeme povídat. Jinak některé postavy ve filmu tak nějak přijdou, odněkud se vynoří, a pak se na ně zapomene, nebo prostě zmizí nějak ze scény. Inu, a subplot s ukousnutou rukou s prstýnkem ani nevím, jak komentovat. Zabaví to svou pitomostí a uhozeností, člověk si říká, co dalšího za kravinu přijde, ale stejně to netáhne tak, jak by mohlo, chtělo by to víc učesat a dotáhnout. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu si zahrál sám sebe americký fotbalový obránce Michael Anthony Strahan, který hrál 15 let v týmu New York Giants. (Terva)
  • April Wexler (Tara Reid ) ve filmu podepisuje svou knihu s názvem "Jak přežít šharkonádo". Tato kniha vyšla současně s filmem jako doprovodný merchandise. (Terva)

Reklama

Reklama