Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Věřím, že se na tenhle film lze dívat jako na geniální ve všech ohledech záměrně špatný počin. Skutečně ve všech, v úplně všech. Nejsem si ale jistý, jestli to skutečně záměr byl. Domnívám se totiž, že z udělat ve všech směrech špatný film záměrně zvládne pouze dobrý tvůrce. A to ani jeden z tvůrců Sharknada, soudě podle hodnocení jejich tvorby na ČSFD, není. Spíš to bude tak, že se sešla parta relativně neschopných lidí, kteří si řekli, že než se pokoušet udělat něco dobrého, bude lepší natočit něco, na co stačí, přihodit tam pár očividně záměrných hovadin a tvářit se, že je záměrně špatný je i celek. Ale musím přiznat, že jsem se nenudil. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Prvorozené Sharknado je ve své naprosté debilitě takřka geniální. Vlastně ne takřka. Je to smršť neuvěřitelných haluzí, která nutí diváka přemýšlet o lobotomii pletacím drátem a zároveň o Oskarovi pro všechny zúčastněné, včetně malovaných žraloků, kteří vypadají, jako by je kreslil Lada. Druhý díl je ještě větší (a zbytečnější) psycho. A protože jsem se při sledování obou potácel v bodech mezi naprostým Odpadem a diváckým Olympem, podělím je spravedlivě. ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Naprostá sračkoidní bomba :) Akce, akce a akce. Žraloci všude kam se podíváš a jedna nepochopitelná scéna za druhou. Tak si rychle užíjme modrou barvu, než se k tomuhle při.erou magoři co a filmoví chudáci, co od tohodle čekají Schindlerův seznam a strhnou to do černých barev. Protože i naprostý imbecil ví, že tohle žádný geniální scénaristický výplod nebude. ()

Spiker01 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli si něco zaslouží odpad, tak právě tahle pecka. Příšerné "herecké" výkony a extra prkenná Tara Reid, výživné triky céčkového bijáku a scénář, který někdo psal při s*aní. Jednička se absurdně stala svou filmovou nekorektností až legendární, dvojka ale kromě camea Willa Whetona a Roberta Heyese nenabízí zhola nic. Tohle může posloužit tak akorát jako biják na opilecké párty a to ještě jako kulisa. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Sám som bol zvedavý či pred okrúhlym 6.000 hodnotením v poradí udelím 18 odpad, ale po prvom Sharknade si človek na túto sériu urobil svoj názor a nakoniec sa mi podarilo pozrieť ju celú, aj keď jednotlivé diely som nevidel v poradí, čo však vôbec nevadilo. Dôvodom na 1* je pravdepodobne aj neuveriteľný záber na Finna, ktorý pred príhovorom k obyvateľom New Yorku jednou rukou rozpíli ešte aj plutvu žraloka. Tým druhým dôvodom je dav bojovníkov uprostred Mannhatanu s vidlami a rôznym záhradkárskym náradím v ruke. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)
  • Ve filmu si zahrál sám sebe americký fotbalový obránce Michael Anthony Strahan, který hrál 15 let v týmu New York Giants. (Terva)
  • Ve filmu je několik narážek na slavnou komedii Připoutejte se, prosím (1980). V cameo roli pilota se zde objevuje Robert Hays, který pilota ztvárnil rovněž ve snímku Připoutejte se, prosím (1980). Zazní zde také replika "Its getting a little hot", která zazněla v souvislosti s motorem letadla i ve zmíněné komedii. (bubun)

Reklama

Reklama