Reklama

Reklama

The Sleeper

Trailer

Obsahy(1)

Píše sa rok 1981, dievčatá zo sesterstva Alpha Gamma Theta si pripravujú u Cindy, jednej zo svojich členok večierok, na ktorom majú nové členky zložiť prísahu. Dobre zorganizovaná party je takmer bez chyby, až na hosťa, ktorého nik nepozval. Ten rozbehne napínavú hru na mačku a myš. Keď v dome zazvoní telefón, v slúchadle sa ozve jeho hlas a ten oznámi, kto bude ďalšia obeť. Zvyšok už vybaví kladivo v jeho rukách. Každým úderom sa počet členok sesterstva znižuje a strach a hrôza narastá. Dostane polícia vraha skôr ako on stihne všetkých vyvraždiť? (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pro mě poměrně překvapení. Film jsem si pustil náhodou protože jsem myslel že je to jeden starej film z 80 let....Ale moment on tak vypadá. Což mě dost potěšilo, ten feeling béčka je strašně příjemnej a i když to občas uklouzne tak to furt má solidní atmosféru a hlavně mě potěšilo to že se to nebojí ukázat krev. Krve je tu dost a gore taky, takže z tohohle jsem byl potěšen. Nicméně on film samotnej začne po čase lehce nudit a padat do stereotypu. Ale byl jsem přeci jen rád takovýhle filmů(myslím kvalitních poct 80 let) moc není a už rozhodně ne povedenejch. 3*. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Tentokrát s odpadama s klidnym svědomím souhlasim.Tohle je totiž taková nehorázná nuda,že neusnout byla snad nejtěžší věc,co sem v žvotě udělal.Pitomec s šedym zákalem běhá s kladívkem v ruce,jednim úderem do hlavy zabijí,aby jste se začali pokaždý smát,jak amatérsky to všechno je udělaný.Navíc plný očekávanejch situací,klišovitejch scének,blbejch hereckejch výkonů,trapnejch hudebních doprovodů.0%. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka Amy se stává novou členkou dívčího spolku Thety a chuděra netuší, že jeden killer sthrejda s očima jak slepec, které mu dodávaj silně nesympatickej a znepokojivej vzhled, se zrovna ten den rozhodl trávit svůj volnej čas tím, že volá do baráku Thety a mezi funěním a šeptáním zdatně vyhrožuje která holka bude na řadě jako první, druhá atd...k tomu si kreslí na fotky členek Z Z Z s tím, že je pro danou členku čas jít spát a to rovnou nafurt. No vědět to naše milá Amy dřív asi by se jim na členství z vysoka vykálela jenže ona to neví a tak začíná hrát nevědomky na honěnou s vrahem, kterej dle mého díky mastnému účtu za telefon je na štíru s prachama páč vypadá lehce omšele, ale kladivem se ohání o stošest. Na jedno shlédnutí naprosto v pohodě film s občas znepokojující atmosférou a celkem dost vraždama akorát to gore vypadá děsne gumově. Za mě ale pohodovej horor... ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Navzdory nízkému rozpočtu celkem slušně zvládnutý film (vizuálně, zvukově plus slušné herecké výkony), který opravdu velmi připomínal staré dobré Černé Vánoce. Film byl napínavý, atmosféra podnícena skvělou hudbou, vyšinutý zabiják s očima ze kterých vážně mrazilo a chválím též pěkné herečky. Gore taky slušné ale abych jen nechválila našly se tam dvě tři vraždy které byly hodně odfláknuté, až směšné a hlavně v prvních dvou třetinách filmu se našly dost nudné pasáže. Naštěstí poslední minuty filmu mi to celkem vynahradily. Z důvodu že na mě ale film celou dobu působil jen jako levná kopie (i když relativně dobře zvládnutá) nemůžu dát víc jak 60%. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

The Sleeper je napodobenina laciných vyvražďovaček z přelomu sedmdesátých a osmdesátých let (namátkou Black Christmas), přičemž vypadá jako napodobenina laciných vyvražďovaček z přelomu sedmdesátých a osmdesátých let. To jinými slovy znamená, že přes všechnu snahu nepůsobí úplně jako laciná vyvražďovačka z přelomu sedmdesátých a osmdesátých let (což se například v subžánru okultního hororu povedlo Westovu Domu ďábla). Doufám, že je ten rozdíl jasnej :-) Jinak k filmu: herci slabí, gore málo, vražd málo (navíc vrahoun většinou jen jednou praští kladivem a je hotovo), vrahounův vzhled poměrně znepokojivej. Zhruba dvě třetiny stopáže jsem byl spíš rozmrzelej, ale musim uznat, že závěrečná čtvrthodinka šlape hodně dobře - kdyby měl takovou atmosféru celý film, byl bych asi značně spokojenej. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama