Reklama

Reklama

Hrůza v lese

Trailer

Obsahy(1)

Parta přátel se rozhodne jet na venkov. Hned po příjezdu jsou upozorněni na sériového vraha, který řádí v okolí. Rozhodnou se zůstat, což se jim krutě vymstí... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jak již samotný obsah napovídá, rozhodně nejde o nikterak originální námět, který by na poli slasheru odstartoval nějakou revoluci. Když se navíc podíváte na nepříliš lichotivé internetové hodnocení, je vám hned jasné, že tentokrát se český překladatel ani moc nemýlil. Nejde sice o vyložený odpad, ale na moc světlých okamžiků jsem tu tentokrát nenarazil ani já. Každopádně se z toho dalo vytřískat mnohem víc, protože obrovské rezervy jsou tu viditelné na všech frontách. Jako první bych začal u přeobsazení jednotlivých rolí, protože valná většina zúčastněných předvedla doslova otřesné výkony. O jejich přehrávání asi netřeba více diskutovat. Dále bych pokračoval na vypilování scénáře a samozřejmě zvláště na charakteristikách jednotlivých postav. Kromě Tristana (který byl celkem slušný arogantní parchant), se mi tu nelíbil vůbec nikdo. Všichni ostatní byli naprosto mdlí, bez špetky charisma a jejich smrti jsem ani nějak zvlášť neprožíval. Však samotné mord scény, jsou kapitolou samy o sobě. Nepříliš povedená kamera a střih, jen podtrhli celkový zmar, který jsem z toho všeho cítil. Vždyť se dalo tak krásně vytěžit z toho všeho mnohem víc! Okolní lesy, sadistický vrah, jenže to by se tvůrce musel snažit navodit alespoň potřebnou dávku atmosféry a napětí. Místo toho se tu však na nás valí jedna nelogičnost za druhou a ze stupidního chování postav se už stalo jen vyvětralé klišé. Musíme tak vzít povděkem alespoň trochou toho céčkové gore a scénou u rybníka. Samotný závěr mi pak sice trošku zlepšil náladu, ale i toto amatérské provedení bylo spíše k smíchu. 20% ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza na obrazovce. S tolika nesympatickými herci jsem se snad v žádném jiném filmu nesetkal. Nevím jak vám, ale mě připadali mnozí z nich jako pornoherci, ať již vzhledem či jen tím, jak "hráli". Stupidní scénář, stupidní postavy, ubohé dialogy, tragická, spíš k smíchu nutící atmosféra filmu. Jako učitele mě zaujala scéna, kdy studenti v lese (kde řádí sériový vrah, ale liliputání směšný venkovský policajt má vše pod kontrolou) malují krajinu a jedna naprosto v pohodě maluje rozřezané kusy těla na stromě, dokud jí to učitelka nezakáže :D No a scéna, kdy zraněný napadený člověk ztratí mnoho krve a proto se nevolá sanitka, natož policie, mě také naprosto fascinovala...a takových tam bylo. Tragikomedie. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ja proste milujem niektoré scénky v tých hororoch, neuveriteľné. Zabijak povedzme niekoho zavraždí, podarí sa ho však spacifikovať a zamknúť mu dvere pred nosom... ale samozrejme tu musí byť tupá blondína, ktorá mu tie dvere otvorí. Mimochodom, je to taký mix eploiťáku a slasheru, človek nevie, kam sa to všetko zvrtne, a kto je dobrý a kto zlý, takže nejakého maličkého prekvapenia sa dočkáme. Dva páriky si totiž vyrazia na víkend na chatu a budú bojovať o holý život - trochu obohrané, ale stále to baví. Herci však boli strašní (kde na tie masky chodia?), hudba slabá a gore priemerné. Pobavil ma prostý záver, šikovnejšie sa to už ukončiť nedalo. ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Tak a som sklamaný. Film o ničom. Toľko nesympatických hercov pokope sa veru tak ľahko nevidí. A tie nelogičnosti. "ON" chce dnu a prosíka, aby ho pustili. Dom asi nebol z dreva, ale to bol možno protiatómový kryt s nepriestreľnými sklami. A tí hírovia. Padne na sekeru, rozsekne si div, že nie pol chrbta, ale o pár minút funguje ako nič. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Asi jsem byl právě svědkem zrodu nejhorší a nenesympatičtější herečky všech dob, bloňdatá husa nejen že si koledovala o kudlu v zádech ve filmu, ona si o ní možná koleduje i v reálu. O filmu nemá moc cenu se rozepisovat, vše negativní a trefné už tu kolegové popsali přede mnou, jen bych se opakoval. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama