Reklama

Reklama

Hrůza v lese

Trailer

Obsahy(1)

Parta přátel se rozhodne jet na venkov. Hned po příjezdu jsou upozorněni na sériového vraha, který řádí v okolí. Rozhodnou se zůstat, což se jim krutě vymstí... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Uvedomili si niekedy lokálny distribútori, že občas ich preklad pôvodného názvu spraví pre zatratenie filmu veľa? No nič. Sám o sebe je snímok veľká úbohosť, ktorá sa hraje na niečo, čo ani zďaleka nieje. A utvrdzuje ma to na presvedčení, že ktokoľvek môže chytiť do rúk kameru a natočiť film. A netreba na to ani šušky. ()

KateW odpad!

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu by mě zajímalo, proč se takové filmy natáčejí? To vážně nikdo netuší, že to bude úplný odpad? A na druhou stranu se ptám, proč na to koukám? Pořád věřím, že lidé na čsfd se ve svém hodnocení zmýlili, ale oni ne... Scénář by byl líp napsaný i scénáristy Ulice, herci jsou primitivové a celkově to nestojí za zhlédnutí ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Štyria mladí Angličania si chcú užiť voľný víkend na vidieku. Naštartujú auto a vydajú sa na chalupu v horách. Lenže tento ich nevinný výlet sa zmení na krvavý masaker. Snímok "Don´t Let Him In" je hodne slabý slasher horror. Scenár je totálne hlúpy, herci sú mizerní, rozpočet minimálny, dialógy kostrbaté, kamera nudná a réžia amatérska. Je tam síce trocha násilia, trocha krvi a nejaká tá vražda, ale i tak je to neskutočne úbohý pokus o horror. * ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak Hrůza v lese nebyla taková hrůza jak ukazuje zdejší hodnocení a film jsem chtěl vidět už proto že tu na něj každej nadával a jak všichni na něco nadávají tak mně se to většinou líbí. Stejně tak i toto. Jasný žádnej zázrak to nebyl ale koukatelné to bylo minimálně pár věcí každej asi fakt nečekal. Film je originální tím že samotnej zabiják tu hraje druhé housle docela dlouho. Jinak jsem si vzpomněl na nemoc šílených krav jelikož zabiják měl slintavku, hlavní hrdinka na konci solidní kulhavku a ségra přítele hlavní hrdinky byla fakt šílená...no však víte to zvířátko co maká pro tu čokoládovnu. Že mi bude nejvíce sympatickej Tristan kterej tu byl bez Isoldy ale za to měl jiné plusy a mínusy to jsem fakt nečekal každopádně během filmu ukáže že je mnohem víc než jen namyšlený sebestředný nevrlý sobec. Konec byl veselej a hravej a potěší každého fanouška happy endu. Jako večerní jednohubka je to cajk ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Asi jsem byl právě svědkem zrodu nejhorší a nenesympatičtější herečky všech dob, bloňdatá husa nejen že si koledovala o kudlu v zádech ve filmu, ona si o ní možná koleduje i v reálu. O filmu nemá moc cenu se rozepisovat, vše negativní a trefné už tu kolegové popsali přede mnou, jen bych se opakoval. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama