Reklama

Reklama

388 Arletta Avenue

  • Velká Británie 388 Arletta Avenue
Trailer

Obsahy(1)

James a Amy (Nick StahlMia Kirshner) jsou mladý pár, který si žije obyčejný život. Netuší však, že je kdosi sleduje díky skrytým kamerám a odposlechům. Když jednoho dne Amy zmizí, James se pouští do jejího hledání. Film je sestaven pouze z nahrávek skrytých kamer, které jsou doslova všude. (fisus)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pre mňa zručne nakrútené thrillerové dno v handycam forme. Ža tam boli známi herci je pekné, ale nepredviedli dokopy nič, vlastne ani nemuseli. Opäť tu máme jeden párik, niekto ich sleduje. Ale žiadny teror, len ich proste sleduje a nič sa nedeje. Prejde takmer celá hodina. Potom mu ten niekto unesie starú, ale aj tak sa nič nedeje. Spočiatku som ešte dúfal, že sa to rozbehne, no vzápätí som sa len modlil za skorý koniec. Tak nazaujímavý film, že ani neviem, čo tu viac písať. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě překvapilo, nevěřil jsem že mě nějakej found footage o unosu může bavit. Ale tenhle film jde o něco trochu dál, je to sestříhaný z tajných nahrávek a působí to fakt dobře. Rozmazaná kamera, ne moc dobrý zvuk, díky tomuhle to dává ještě větší šmrnc. Sice je pravda že třeba příběh je nic extra a díky tomu to nedokáže pořádně vyděsit(i když on se o to film ani nesnaží) ale ten příběh prostě dokáže diváka udržet až do konce, který sice není vyloženě šťastně natočenej ale diváka to udrží. Překvapil mě hodně herec Sawa, který hraje v tomhle filmu dost kvalitně civilně, což jsem ani moc nečekal. Navíc se mi zdá že zhubnul(V Creature of darkness vypadal tak trochu jako váleček). Stahl odvádí svůj slušný výkon. Já se u filmu fakt bavil, sice to asi není pro každýho ale já si dám 3* a měl jsem blízko dát i 4*. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ty tři hvězdy jsou za formu, protože tohle už jde dokonce až kamsi "za" found footage, "za" docuhoror. Film v podstatě zcela složený z tajných nahrávek a odposlechů jsem asi ještě neviděl, takže za tu "objevitelskou" hodnotu vědomě nadhodnotím. Nějak zvlášť napínavé, strašidelné nebo nedejbože zábavné (!) to ale opravdu není. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pre mňa strašne rozporuplný film, no nakoniec sa po troche premýšľania prikloním k tomu lepšiemu hodnoteniu. Je tu mladý pár, ktorý očividne niekto už dlhší čas sleduje, má kamery úplne všade a občas ich pre istotu príde skontrolovať aj osobne, prípadne im niečo podstrčí a baví sa na tom, ako sa potom hádajú. Mužská časť páru (Nick Stahl s tradične nesympatickou narkomanskou vizážou) začne niečo tušiť, čomu však jeho žena neverí a spor vyvrcholí jej zmiznutím. Či pred ním ušla, alebo bola unesená, je otázka, ktorá trápi nielen jeho, ale aj diváka. Našťastie sa odpoveď neobjaví až na konci a zároveň sa zdá, že konfrontácia s ich stalkerom sa nevyhnutne blíži. Film kombinuje hororové postupy z found footage spracovania s tematikou home invasion, bohužiaľ to však nevyužíva naplno a tak je miestami strašne zdĺhavý a stereotypný. Na druhej strane je až desivo realisticky zákerný, v niekoľkých momentoch brutálne pôsobivý, s mrazivou atmosférou a nepríjemným celkovým vyznením. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Thriller bez atmosféry a jakéhokoliv nápadu na zajímavost filmu, sledovací akce je celkem nezáživná, protože se vůbec nic neděje a pak ve finále nechápu co film chtěl tímhle dokázat. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama