Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři lidé beznadějně uvíznou v chatce uprostřed hlubokých lesů. Každý z nich směřoval jinam a každý se tu objevil z jiného důvodu. Nedostatek jídla a vody je nutí jednat. Postupně ale zjišťují, že něco není v pořádku. Zvláštní sny jim ukazují cosi z jejich života a přes vzájemnou odlišnost nakonec zjistí, že toho mají společného víc, než je na první pohled zřejmé. (Teabag)

(více)

Recenze (129)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočťák od soudných tvůrců   aneb jak by řekl František Peterka: Nebudem se pouštět do žádnejch větších akcí.  Svítat mi začalo poměrně brzy, ale přesto jsem byl zvědavý na rozhřešení.  . Ač je pak celá tahle jednohubka vhodná i na malá prkna, co znamenají svět, herecky  by si  tahle parta neškrtla ani v regionálním divadle, ale opět se tu projevila soudnost pánů tvůrců a do složitějších dialogů se nám nikdo příliš nepouštěl. Příběh tak plyne bez větších faux pas až do svého konce a tady se přiznám, že jsem byl zase jednou příjemně překvapen pozitivním a vlastně kouzelným  završením. A tak i za to kokinko v úvodu a na konci trochu nadhodnotím a za čtyřhvězdí! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Paráda. Po strašně dlouhé době konečně dílko na pomezí thrilleru a mystery filmu, který neustále překvapuje, drží si výbornou atmosféru, je skvěle odehraný a vůbec nenudí. Kdyby na konci nebyly ty hloupé a do očí bijící digitální efekty, tak bych byl naprosto spokojený a hodnotil asi 100%. Bohužel ty efekty to trochu zprznily, ale jinak nesmírně zajímavý koncept, který by si zasloužil větší pozornost než jen 283 hodnocení. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Plnej počet, ať nežeru!!! Sice tak tak,ale jo, prostě jo!! Sebejistej film s malým rozpočtem, kterej jasně ví, co chce předvést a protáhne diváka několika "vlnami" úžasné dokonalé atmosféry, neskutečně podivných událostí, které hraničí s naprostým šílenstvím (zde jsem si vzpomněl na pár výpovědí pacientů v psychiatrické léčebně), docvákávání jednotlivých vazeb, kdy je všechno tak suprově promyšlený!! No paráááda!! To co působí z počátku jako nejistý amatérský mysteriozní "mazanec" se brzy zvrtne v perfektní, skvěle zahraný, skvěle vykonstruovaný skvost... Psychologie postav výborná, atmosféra a ta chata (fakt nechápu, jestli někdo takovýhle chatičky ve skutečnosti v lesech staví a proč) .. lesy, nejistota a absolutní WTF vývoj, který do sebe docvakne jak švícarský hodinky. Scénárista Shawn Christensen je génius a režisér Jack Heller machr. Klobouk dolů, tohle má být chatovým kultem, místo přeceňované voloviny Cabin in the Woods (2012) ... ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Víc než paráda a zase film, o kterém jsem nic netušil a o to víc jsem hltal to, kudy se postupně děj ubíral a s jakými odhaleními přicházel. Kdo má rád atmosféru, mysteriozno a vystačí si i s pár herci a jednou chajdou, tak neůže bejt zkalmán. Nenudil jsem se ani na chvíli a cca v půlce jsem i v jednu v noci z pozice vleže vstal a celý zbytek filmu proseděl na gauči, jak mě to probralo :) Potěšil i závěř, přestože filmy zahrávající si s podobnou myšlenkou bývají nelogické, tady to tvůrci ustáli se ctí. Plus jako bonus Scott Eeastwood, kterej byl uz v šestadvaceti celej fotr. 8/10 ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak to byla bomba!!!!!!! Naprosto geniální film. Akce ve filmu je všehovšudy 10 minut, ( víc akcí najdeme i v kauflandu), ale tady nejde o akci, jde o výborný scénář, který drží diváka přivrtaného v křesle a pomalu mu odkrývá tajemství třech náhodných lidí ve smradlavé chatě. Naprostý skvost v tomto žánru a dal bych i víc. Miluji tyto filmy, něco jako Identita atd. Filmy, kde je jedno místo, pár lidí a teď co bude dál. No prostě mazec. 150% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Keď Jody (Sara Paxton) ukázala etiketu značky výrobcu svojej vesty spolu s peniazmi, aby ukázala, z ktorého roku pochádza, na oboch bol rok 1984. O chvíľu neskôr však tvrdí, že pochádza z roku 1985. (misterz)

Reklama

Reklama