Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři lidé beznadějně uvíznou v chatce uprostřed hlubokých lesů. Každý z nich směřoval jinam a každý se tu objevil z jiného důvodu. Nedostatek jídla a vody je nutí jednat. Postupně ale zjišťují, že něco není v pořádku. Zvláštní sny jim ukazují cosi z jejich života a přes vzájemnou odlišnost nakonec zjistí, že toho mají společného víc, než je na první pohled zřejmé. (Teabag)

(více)

Recenze (129)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak to byla bomba!!!!!!! Naprosto geniální film. Akce ve filmu je všehovšudy 10 minut, ( víc akcí najdeme i v kauflandu), ale tady nejde o akci, jde o výborný scénář, který drží diváka přivrtaného v křesle a pomalu mu odkrývá tajemství třech náhodných lidí ve smradlavé chatě. Naprostý skvost v tomto žánru a dal bych i víc. Miluji tyto filmy, něco jako Identita atd. Filmy, kde je jedno místo, pár lidí a teď co bude dál. No prostě mazec. 150% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Propracované Mysteriózní thriller/drama. Série nešťastných událostí svede malý vzorek lidí na podivné místo ze kterého, jak se zdá, není vůbec lehké se dostat. Atmosféra je ponurá, herci jsou dost dobří a zdá se, že je pojí něco nevysvětlitelného, což se v průběhu pomalu rozkrývá. Přestože, dílo působí od začátku velice komorně a nízkorozpočtově, nakonec je výsledek senzační. K mému překvapení i celkem překvapivá a originální zápletka. 79% ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Mystery, které je napínavé, není problém najít. Ale aby nemělo nesmyslnou pointu, to už je mnohem složitější nalézt takový film. Kdysi taková mystery točil Shyamalan, než zblbnul. Heller stvořil výbornou atmosféru. Scénář dává smysl a až do poslední chvíle ponechává diváka při spekulacích, co se vlastně stalo. Kdo z nás by nechtěl trezor s druhou šancí? No jasně, v Pacmanovi je možný nejen automatický přechod z jednoho okraje na druhý, ale i reset. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Výlet do oblasti deja vu se nepoved, je tady pěkná zima, že se úplně klepou ruce ... Ale ne, tenhle výlet se povedl :) Přestože má člověk od začátku pocit, že sleduje kompilát mnoha dřívě viděných snímků, nakonec z toho spletence mysteriózních / thrillerových / hororových motivů vyjde Enter Nowhere se ctí. Herci slušní, atmosféra pochmurná, zápletka se zajímavě vyvíjí, napětí se dostaví. Hlavně je třeba mít na paměti, že film je víc než cokoli jiného nízkorozpočtová konverzačka - pokud vám toto vadí, pak s ním raději vůbec neztrácejte čas. PS: Film si svoje počáteční "neoriginální" postavení v rámci žánru moc dobře uvědomuje a baví různými odkazy (např. na Deliverance) a hláškami... - Shit! It's Michael Myers! - You know him? ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Divím, se že já jako Jediný z hororových fanoušků dávám filmu s popiskem Drama/Horror 4 hvězdy! To byl pro mně Absolutní Atmosférický Nášup! Tady platí pravidlo za málo peněz Hodně Muziky !! 3 neznámí lidé se sejdou v chatě uprostřed Ničeho.. Snaží se utéct, hledají všechny možné způsoby, ale marně.. at se vydají doprava, doleva,rovně či dozadu pořád dojdou na stejné Místo. Postupem času začínají zjištovat, že mají hodně věci společných, a že tady nejsou jen zcela Náhodou! Byl jsem napjatý celých 90 minut, protože to byl tak nepředvídatelný Film, že jsem musel být neustále v pozoru a přemýšlet, aby mi nic neuniklo! Je to Film pracující s RetroSpekcí..Který mně bavil mnohem více než Looper či Uvězněni v Čase! Fakt Překvápko ! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Keď Jody (Sara Paxton) ukázala etiketu značky výrobcu svojej vesty spolu s peniazmi, aby ukázala, z ktorého roku pochádza, na oboch bol rok 1984. O chvíľu neskôr však tvrdí, že pochádza z roku 1985. (misterz)

Reklama

Reklama