Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Hellbenders pojednává o zvláštním uskupení lidí s názvem Hellbounds Saints, sídlící v New Yorku, jehož náplní je chránit lidstvo před démonickými silami, které vždy jednou za čas vystoupí z pekla do našeho světa. Nejde však o prototypy exorcistů, jak je známe z podobných filmů. Vůdce Angus je hříšník nejvyššího kalibru a nejinak tomu je i u zbytku jeho party, jejíž členové pochází z různých křesťanských vyznání. Se svým posláním se ale nepářou a pokud narazí na démona, kterého se nemohou zbavit obvyklým způsobem, tak jeden člen obětuje svůj vlastní život a prostřednictvím sebevraždy vtáhne démona zpět do horoucích pekel. (Dlee)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Celkem srandovní, hodně krve, trávy (koksu) a sexu, prostě tak, jak to chodí u americkejch "cirkevních" exorcistů. Slušná jízda... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kupodivu jsem si to docela užil. Od Pettyho se mi zatím nikdy nic příliš nelíbilo, nepovažuju ho prozatím za tvůrce, jehož nadcházející kousky bych měl s napětím očekávat. S touto lhostejností jsem se stavěl také k Hellbenders, od nichž mě odrazovala i komediální nálepka. Ale nakonec spokojenost. Příjemně nekorektní (ne)křesťanská zábava s démony a značně neortodoxními démonobijci. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Samostatná skupinka nežiaducich kňazov, exorcistov, z rôznych cirkiev, nazývaná "Hellbounds Saints" čaká najväčšia skúška života. Napriek tomu, že sa čoraz častejšie objavujú prípady "posadnutých", to najhoršie okolitý svet ešte len čaká. Na zem zostupuje jeden z najmocnejších pekelníkov - Surtr. Ten má za úlohu jedinú vec. Otvoriť brány pekelné. Podarí sa vyvrheľom kresťanstva, so svojimi svojskými praktikami, zastaviť blížiacu sa apokalypsu? Starší pán:"Chlapec je mongoloid", kňaz:"Myslíte ako, že pochádza zo severnej Kórei?", starší pán:"nie, myslím mongoloid", kňaz:"Ahaa" ( :D ). Klamal by som, keby som tvrdil, že som sa pár krát naozaj schuti nezasmial. Bohužiaľ, hororových scén a prvkov bolo taktiež poskromne. "Hellbenders" je taká "debilinka", ktorá síce nijak neurazí a nie je problém ju vzhliadnuť až do samotného záveru, no pokiaľ si ju nejaký fanúšik hororu pustí v domnení, že mu ponúkne množstvo premakaných gore scén či mimoriadnu atmosféru, myslím že bude mierne sklamaný - 50%. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Když se během vymítání nějak nedaří, zkuste prostě démona poslat do prdele! Netradiční banda exorcistů čelí neřádovi, který kope pekelnou ligu mistrů, takže postupy dostačující pro vymítačské okresní přebory, maximálně první národní ligu, se jeví jako hrubě nedostatečné. Nevěřili byste, jak se takový démon nasere, když mu vymítač sdělí, že je hulibrk a blbý kokot. Počínaje knihou hříchů a kontrolou plnění, přes sbírku vyzvracených předmětů až po podobu pekelného portálu je to velice nekorektní vymítačská jízda. Bohužel spousta skvělých možností tam zůstává nevyužitých, takže je to venkoncem průměr. Památná věta:: "Ale Otče!" "Já nejsem žádnej tvuj zasranej fotr!" ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Tak tento náhul ma teda fakticky bavil. Veď posledná večera už úvode napomohla chápať. Zmagorené úpne všetko. Vytraispottingované masky mali plnú hubu NEuveriteľných hlášok a vypatlanie ďábla takto dostal nový mnohonásobne vyzoomovaný rozmer. Kresťanský motív získal neuveriteľne sexi ohoz aj vďaka Clancymu. Bol makabrózne boží a dúfam, že sa postará o kombek podobne ako Majkl Bín, na ktorého sa silne v jeho návratkách radujem. ( ok - ten digi záver urobil ľahko zahojiteľný škrabanec ) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama