Reklama

Reklama

Gang nemilosrdných dálničních zabijáků, který zajme mladou dvojici cestující napříč zemí, čeká šokující zjištění - nic totiž není takové, jaké se zdá. Záhy je jasné, že unést psychopatického zabijáka nebyl zrovna ten nejlepší nápad. Nemilosrdný kriminální gang si vezme jako rukojmí párek milenců a odvleče je do sklepa opuštěného domu uprostřed pustiny. Když je ale zajatá dívka zabita, ukáže se, že její přítel rozhodně není bezbranný, a karty se rázem otočí. Členové gangu brzy pochopí, že mají co dočinění s ostříleným zabijákem, který už se postará, aby nikdo z nich nevyvázl živý. (Cinemax)

(více)

Recenze (155)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Jako celkem zajímavý, i když ty scénáristický kličky, co se tam dějí, že by oběť mohla zabít svého trýznitele, ale nechce apod., to jsem tomu moc nežral. Pak je tu taky trošku morální problém s tím si říct, kdo je vlastně záporák a komu fandit. Udělané je to ale celkem solidně. V tomhle žánru se toho většinou už moc nevymyslí, a tohle zvládlo na tu hoďku a půl celkem zabavit. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Predstavte si klasicku zapletku o bande zdegenerovanych vidlakov, ktori terorizuju nejaky ubohy naivny par. No a postavte ju naruby. Z chlapika z toho naivneho paru urobte nielen serioveho ale dokonca aj masoveho vraha (to znamena, ze seriovo zabija vo velkom) a je iste, ze banda zdegenerovanych vidlakov ma po chlebe. Napad je to dobry, ale prevedenie je dost velkym sklamanim. Prvym problemom je, ze nie je komu fandit. Vsetci to su uchylne hovädá, ktore sa naviac spravaju nelogicky. Druhym problemom je, ze na jednej strane su totalne neschopni vidlaci a na druhej neznicitelny psychopat s McGyverovskymi schopnostami, ktory by s prstom v nose znicil terminatora aj s predatorom. Takze o nejake napätie alebo gradaciu scen nezavadite ani nahodou. Za nieco stoja len stavnate gore sceny a niektore absurdne vtipy. Za to davam 2 hviezdicky a vdaka originalnemu napadu sa film oplati raz vidiet, ale ziadna slava to nie je a niektore sceny som od nudy aj tak musel pretacat. 4/10. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Banda drsných buranských kriminálnikov unesie a zajme milenecký pár, ktorý prechádza ich krajom. Poriadne sa však prepočítali. Urobili osudovú chybu. Šliapli do poriadneho hovna. Natrafili totiž na ešte väčšieho, nebezpečnejšieho a chladnokrvnejšieho vraždiaceho maniaka ako sú oni. Tento krát si veru nevybrali správnu obeť. Oni sami sa stanú obeťami sociopatického, sadistického, vražedného psychopata. Všetkých ich surovo pozabíja. Nikto z nich neprežije. "No One Lives". ** ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Není komu fandit. 1) Jedinou zápletku filmu prozradí hned text distributora a tak napětí tu žádné není, protože je hned pak jasné, jak to všechno dopadne. 2) Ale je tu 33letý homosexuální Luke Evans (hlavní postava - psychopat), dále pak pěkný Derek Magyar (Flynn - člen gangu, který stále vyvolává konflikty) a pěkný Beau Knapp (nejmladší člen gangu Denny). ()

Sandstorm 

všechny recenze uživatele

Kitamůra nám servíruje další technicky precizní horůrek a líbí se mi, že si tento rejža drží svůj osobitý styl filmování. Gore scény potěší nejednoho fanouška slasher hororů a slabší jedince přitáhnou k záchodové míse. Jako u svých předchozích řezničin ovšem pokulhává příběhově, což by se v rámci žánru dalo odpustit ale...nějaká psychologie postav tady není ani povrchně načrtnuta a to i přesto, že se po divákovi chce, aby v závěru rozlouskl psychologickou pointu o syndromu z hlavního města Švédska. Casting hlavního hrdiny se příliš nepovedl. Luke Evans se hodí na roli psychopata asi jako cigoš na pracák. Prostě taková krvavá akční jednohubka, která rychle uteče. Nic víc, nic míň. 65% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Na tvorbe filmu sa podieľalo aj WWE Studios a menšiu rolu si v ňom zahrala aj wrestlingová hviezda Brodus Clay. (ČSFD)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Louisiane v USA. (Laslo)

Reklama

Reklama