Reklama

Reklama

Gang nemilosrdných dálničních zabijáků, který zajme mladou dvojici cestující napříč zemí, čeká šokující zjištění - nic totiž není takové, jaké se zdá. Záhy je jasné, že unést psychopatického zabijáka nebyl zrovna ten nejlepší nápad. Nemilosrdný kriminální gang si vezme jako rukojmí párek milenců a odvleče je do sklepa opuštěného domu uprostřed pustiny. Když je ale zajatá dívka zabita, ukáže se, že její přítel rozhodně není bezbranný, a karty se rázem otočí. Členové gangu brzy pochopí, že mají co dočinění s ostříleným zabijákem, který už se postará, aby nikdo z nich nevyvázl živý. (Cinemax)

(více)

Recenze (155)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Psychopatický vrah s kukučem modela předvádějícího slipy, rodinný gang dvouciferného IQ a jedna dívenka s neléčeným syndromem z místa předávání Nobelových cen. No One Likes.. Gore efekty čachtavě slušné, leč v celku jsou jen songem nesoustředěného vodního ptáka Kitamury od Čajkovského jezera. Hercům jsem nevěřil ani jeden čin, ani jediné slovo a třeba takový Luke Evans se tak snažil být temně nebezpečný, až byl jasně k popukání. Vidět to na cele doktor Lecter, znuděně požádá zřízence, aby uchopili jeho ruce v předloktí a sarkasticky s nimi zatleskali.. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Neučebnicový príklad rape n revenge. Je zaujimavé, že pri pár scénach som No One Lives dokonca uveril, že si na nič nehraje a šlape si svoju vlastnú cestu, ale väčšinu tíchto scén premordujú gýčové manýry, ktoré sme už mnohokrát videli a vobec nás neprekvapujú. Je pravda, že s rozpočtom to tento film nemá ľahké. Má dosť nedostatkov a mnoho tortury ide mimo kameru. Takisto aj spominaný "krimálny gang" má úplne amaterských hercov a scenár je v niektorích segmentoch naprosto debilný! Ale aj tak docela prekvapenie. Gore je tam celkom kvalitné, Luke Ewans všetkých morduj a jedna scéna je naprosto neskutočná. Takže suchý priemer, ale ako jednohubka postačí skvele. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ani nie moc klasicky Ryvendz muvi , skor taky priemerny film o gangu dialnicnych zabijkaov, ktori si kapku popalia prsty, lebo narazili. Na koho a na co narazili, to si uz musi divak zistit z filmu. Slusne natoceneho mimochodom, gang je plnych hjazlov a je to tam sama suka , ba poniektori posobia aj demonicky. Asponze to ma par gore momentov jaxa na slusny horor slusi a patri : 60 % ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Tak panáček má problém s děvčaty. Jedna dlouholetá partnerka žárlí na jeho novou známost a nějak se jim nedaří se usmířit. Naštěstí tady máme tlupu vrahounů, kteří ten nešikovně nakonstelovaný milostný trojúhelník vyřeší rázně a nevratně. Bohužel pro ně náš nešťastný Romeo jim za to vůbec není vděčný a tak se do nich pustí po svém, tak jak to umí nejlíp. A že to umí dobře, šikula, léta praxe jsou poznat. Nápad fajnový, provedení opět nic moc, ale pořád stojí za skouknutí. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kdo čekal filozofické bádání, se zklamal. Kdo čekal kvalitní scénář, se zklamal. Kdo čekal áčkové zpracování, se zklamal. Kdo čekal dobré herecké výkony, se zklamal. Kdo ale čekal bezduchou řežbu s litry krve a rozsekanými mrtvolami, se rozhodně kurva nezklamal. Na víc než tři hvězdičky to nikdy být nemůže, ale ten čas byl investovaný dobře. 60% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Na tvorbe filmu sa podieľalo aj WWE Studios a menšiu rolu si v ňom zahrala aj wrestlingová hviezda Brodus Clay. (ČSFD)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Louisiane v USA. (Laslo)

Reklama

Reklama