Reklama

Reklama

Recenze (9)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Po nevýrazných zombie kúskoch z posledného obdobia sú "Remains" konečne zábavným a solídne zvládnutým príspevkom do tohto subžánru. Komix, podľa ktorého je film urobený nepoznám, keďže ma komixy nezaujímajú, za to príbeh niekoľkých osôb, ktoré sú atakované zombíkmi v oblasti miestneho kasína ma bavil. Náhodný výbuch bomby, otrava rádioaktivitou, všeobecná panika, vyľudnenie a následné znovu-zaľudnenie vražednými, hladnými krkmi, čo dostali chuť na trochu ľudského mäsa, k tomu sympatické postavy, dobrý spád, zábavné scénky, niekoľko hororových ľakačiek a minimálna nuda tvoria sympatický celok, ktorý by fanúšikov zombie filmov určite mohol potešiť. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No já nevím. Tyhle komixový zombie mě moc nenadchli. Občas probleskne nějakej ten zajímavej nápad, ale jinak zde neplatí, že by to bylo tak špatný až je to dobrý. Spíš jenom špatný, blbý a chaoticky natočený.25% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film jsem si sehnal jen kvůli Hughesovy u kterýho prostě věřím že po Pet semetary natočí kvalitní film, ne že by mu to nějak moc vycházelo, ale věřím tomu. Jinak film je spíše podprůměr. Masky zombáků jsou celkem fajn ale upřímě v tomhle filmu snad není ani minuta pořádné akce. Jsou tu vojáci ale ty jsou uplně retardovaní, jsou tu napadající zombíci ale ty se zas tak moc nepředvedou. Nemůžu říct že to bylo bůh ví jak špatný ale celej film mi přijde strašně zbytečnej. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podobných zombie kousků se snad nedá ani dopočítat a tenhle určitě patří k těm zapomenutelným. Theys nepřišel s žádnou snahou žánr osvěžit a jen poslal tuctové zombíky, kteří v sobě spojovali oba poddruhy, tedy sprintery i mátohy, na obligátní partičku prchajících. A víc nic. Zaujmou snad jen dva mizerné efekty při bouračce a požáru. 25% ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Televizní adaptace zombie comicsu Steva Nilese. "Mírová" bomba je slavnostně odpálena, aby zneaktivnila jaderné zbraně na celičkém svět, ale místo toho prostě jen tak bouchne, a radioaktivita promění lidi ze dne na den v zombie. Epic fail. My budeme sledovat osudy několika přeživších z jednoho kasina v Renu, šťastlivců, kteří v okamžiku výbuchu byli z nejrůznějších důvodů dostatečně chráněni. I když, šťastlivců... Remains je poměrně přímočarý akční comics bez nějakého zbytečného filozofování. Přestože sám Niles je uveden mezi producenty, výsledek nakonec vypadá spíš tak, jako by někdo našel v popelnici všech pět sešitů, kde ovšem spousta listů chyběla nebo byla pokryta příliš silnou vrstvou zvratků, a tak vzal alespoň ty čitelné kusy, a co nejvěrněji je obkreslil bez toho, aby byly nějak spojeny. A k tomu si domaloval vlastní příběh. Zcela chybí sublinie se vzrůstající inteligencí zombie, ale zůstávají tu některé scény, které ji budují, a tím pádem pak nedávají smysl. Kaskadéři asi měli zrovna stávku nebo co, takže třeba v comicsu dramatická scéna pádu ze střechy (půl sešitu) tady má jen několik vteřin, a navíc proběhne offscreen!!!! Vrcholem pak jsou situace, které vnášejí do filmu nežádoucí humor, ať už úmyslně (miniauto a pokus o únik v něm), nebo nevědomky (zombie v noci SPÍ ve stoje a CHRÁPOU!!). Škoda, tahle první žádrová vlastní produkce ChillerTV se moc nepovedla... ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Pohodovej zombie horor, kterej sice není žádným milníkem žánru, ale jako film před spaním je naprosto ideální. Zombíci tu sice nejsou nějak děsivý a chtělo by na nich zapracovat, ale všechno zase vyvažuje pohodová sestava herců v čele se sympaťákem Grantem Bowlerem. Chybí tomu sice napětí, ale když je někdo fanda zombie filmů, je to povinost. A pokud stál film opravdu jen 750, 000 tak klobouk dolů. Na takový drobný to nevypadá zle. Komiks jsem nečet, ale na low budget horor je tohle solidní zábavnej kousek. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ultralevná "zombiárna" se svými tristními triky, primitivními maskami, chudým gore a ochotnickými výkony podobá fanouškovské poloamatérské produkci. Když zapojí humor, tak bych o úplné tragédii nemluvil (a hlavní herečce - servírce to sekne), nicméně děj de facto nemá, nemrtví reagují dle potřeby debilněji než obvykle a končí vyloženě "pokračování příště". ()

vox_populi 

všechny recenze uživatele

úplné herecké Waterloo - to by tuším lepšie zahral aj Juraj Kemka...inak námet v pohode - poriadny režisér s ozajstnými hercami by to zvládli podstatne lepšie...nízky rozpočet sa odzrkadlil i na mizerných počítačových efektoch, maskách i hudbe...hlavne, že na výplatnú listinu pichli, kvôli "gender korektnosti" aj buzeranta ()

Reklama

Reklama