Reklama

Reklama

Hellgate

  • USA Shadows (neoficiální název)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Podnikatel ze západu spolu se svou thajskou manželkou a synem zažijí hrozivou nehodu při návštěvě Bangkoku. V důsledku toho zjistí, že existuje svět mezi životem a smrtí. (cezero)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pomerne nudná variácia na thajské duchárčiny, tento krát aj s pridanou USA hodnotou, ktorá je v konečnom dôsledku úplne zbytočná. Americký obchodník zažije v Bangkoku haváriu, pri ktorej sa mu zabije manželka aj dieťa. Počas zotavovaní v nemocnici ho začnú prenasledovať podivné úkazy a zisťuje, že jeho rodina je pravdepodobne zaseknutá v temnote medzi životom a smrťou, takže sa rozhodne podniknúť podivnú cestu, aby dal veci do poriadku. Bohužiaľ väčšina filmu je iba nekonečná, nezaujímavá nuda, kde občas vykukne nejaký duch s vizážou nasratého buldoga a nudíme sa ďalej. Atmosféry som tu moc nepochytil, postavy boli nevýrazné, akurát hudba bola fajn a finále v démonickej džungli trochu zlepšilo celkový dojem, takže nemusím hodnotiť ešte nižšie. ()

jkpj22 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si pustil, protože mě překvapilo hodnocení některých uživatelů, navzdory tomu, že podle celkového hodnocení jde o podprůměrný hororový snímek. A rovnou k věci - nečekejte, že vás Hellgate vystraší. Mě rozhodně nevystrašil. Ale jinak se jedná o poctivý duchařský horor, který netrpí špatným scénářem nebo hroznými herci. V tomto ohledu je Hellgate dobrý. Jen to prostě podle mého názoru nebylo na tři hvězdy. Jo a SPOILER ALERT - nesnáším dobrý konce v hororu. WTF. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Kupodivu, film mne překvapil. Čekal jsem další sračku, ale dalo se na to koukat. Dokonce jsem vydržel až do konce a nezaspal jsem. 50% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi líbilo! Napínavý příběh, ve kterém musí hlavní hrdina - Jeff - proniknout do Světa stínů, aby zachránil sám sebe. Na cestě mu pomáhají jako vždy dobrý W.Hurt a půvabná Ploy Jindachote, která připomíná Liv Tylerovou, jenže je hezčí, nemá ty její rty jak pneumatiky. Vydaření duchové, báječní démoni a nádherné přírodní scenérie v poslední čtvrtině filmu jsou přidanou hodnotou. K tomu všemu výborná nejen kamera, ale i hudba. James Wan by se měl podívat, jak se dělá správná duchařina (než vypustí další hrůzu V zajetí démonů 3...). ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Poriadne v tom bolo cítiť vplyv Thajska, pretože tá hlavná duchárska šablóna bola originálna asi ako moje deravé bačkory. Hlavný hrdina má autonehodu, pri ktorej zomiera jeho ženy a syn, a následkom toho vidí duchov. Potom zistí, že existuje akási krajina tieňov, v ktorej ostanú uväznení všetci, čo zomreli nečakanou smrťou, a tak sa tam musí vybrať, aby svoju nebohú rodinu z tohto pekla dostal. Príbeh vystrihnutý z každého tretieho duchárskeho hororu, ale ľakačky fungujú (najmä v úvodnej tretine), vizáž duchov pomerne slušne zvládnutá, s výnimkou prváckych bielych čočiek na očiach. Pôsobivá bola aj pasáž v démonmi obývanej džungli, aj keď by som privítal nejaký výraznejší zvrat v závere. Celkovo ma to ale príjemne prekvapilo - nie je to síce žiadna pecka, ale pekne nakrútený malý hororík na jedno pozretie (7/10). ()

Reklama

Reklama