Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (125)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tahle britská odrhovačka mi zachránila večer. Sice jsem málem také nepřekousl začátek, když se tam jen představují šulíni jeden odpornější než druhej, ale po pul hodině to nabralo zcela jiný směr. Pár zvratů je povedených a nakonec si svou zápletkou film plnou pozornost získá. Škoda že není taková pestrost při hraní "vadí nevadí" a ubližování si také většinou končí tím, co kdo do koho píchne - vlastně nejen ubližování :) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Taky jsme hrávali flašku, ale jen tu svlékací. Zde jde ovšem erotika stranou (pouze účelová, která bude hrubě využita). Nijak omračující příběh, mnohokráte variovaný v jiných filmech, ale Britové dokážou udělat napětí i z tiché vody. Byť je film na dnešní dobu spíše průměrně či podprůměrně krvavý, působí vcelku surově. Jasně, kyselina není nic nového, ale funguje pořád. Poněkud jsem doufal, že zařvou úplně všechny postavy na obou stranách, což by bylo logické vyústění zvrácených her. Protože však největší svině v klidu přežila, dávám o hvězdu méně. Naopak prostředí lesa, chat na samotě a velkých stavení na anglickém venkově mě vždy potěší! ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

No, scenárista je asi poměrně kreativní chlapík, protože vymyslet a napsat něco takhle nepravděpodobně nablblýho, to musí být kumšt. Na druhou stranu je to alespoň (i z tohoto důvodu) celkem zábavné. Hororově je Truth or Dare krotký film, pár hrátek s pistolí, brokovnicí, nožem a kyselinou už asi dneska nikoho úplně neohromí. Za sebe nedoporučuju, ale jsou i mnohem horší kousky. 4.5/10 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jasně dokazuje,že flaška nemusí být zábava jenom na párty,ale může z toho být i solidní zábava na filmovým plátně.Samozdřejmě pokud se to dobře uchopí.Navíc filmy ve stylu Would You Rather nebo třeba Vile já prostě můžu.Navíc mi to hodně (hlavně ze začátku) připomínalo film The Final.Ale každej z těchto filmů si šlape svou vlastní cestičku a je úplně jinej.Hlavní pošuk hrál skvěle a ostatní herci si to střihli taky dobře.Snímek byl dobře natočenej a hned od začátku mě v táhl do děje.Takže za sebe říkám,že to bylo příjemný a nečekaný hororový překvápko,který můžu klidně doporučit.Snad jen nadšenci gore efektů(což jsem i já) by mohli brblat,ale myslím si,že tenhle kousek to skvěle utáhl i bez nich a to se taky cení.Spokojenost. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, čakal som oveľa viac. Mám rád takýto typ hororu alebo thrilleru a tak som o to viac sklamaný. Filmu chýbala tá správna dusivá atmosféra a napätie. Chýbal pocit, keď vás pri sledovaní filmu prenasleduje neodbytná myšlienka, že ako dobre, že nie ste na mieste tých chudákov, ale doma v obývačke. To napríklad taký Would you Rather bol omnoho napínavejší a dusivejší. A Exam bol aspoň viac psycho a dokázal upútať pozornosť na základe zvedavosti a zaujímavého deja. Tu nebola ani zvedavosť ani zaujímavý dej. Film u mňa zachránila v priemere scénka s kyselinou a celkom zábavné rozuzlenie. 50/100 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama