Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (126)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najlepší teenagerský horor za posledných pár mesiacov, možno aj viac. Jednoduchá "Truth or Dare" párty zábava sa pod vplyvom nejakých tých omamných látok trochu zvrhne a neskôr má ešte výraznejšiu dohru, keď sa jeden z jej účastníkov rozhodne spáchať samovraždu. Jeho veľký brat to nechce nechať len tak a vyláka ostatných do "Cabin in the Woods", aby si s nimi zahral trochu drsnejšiu verziu "Truth or Dare" s neistým koncom pre všetkých zúčastnených. Hoci sa príbeh zdá spočiatku jednoduchý, postupne sa nečakane zamotá a rozvinie, vďaka čomu je všetko nielen zábavnejšie, ale hlavne nepredvídateľnejšie. Navyše sa to odohráva v štýlovom hororovom prostredí, s fajnovým vizuálom, dobre vybratými mladými hercami a pôsobí to veľmi sviežo, až som si istý, že si niekedy v budúcnosti dám reprízu. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jasně dokazuje,že flaška nemusí být zábava jenom na párty,ale může z toho být i solidní zábava na filmovým plátně.Samozdřejmě pokud se to dobře uchopí.Navíc filmy ve stylu Would You Rather nebo třeba Vile já prostě můžu.Navíc mi to hodně (hlavně ze začátku) připomínalo film The Final.Ale každej z těchto filmů si šlape svou vlastní cestičku a je úplně jinej.Hlavní pošuk hrál skvěle a ostatní herci si to střihli taky dobře.Snímek byl dobře natočenej a hned od začátku mě v táhl do děje.Takže za sebe říkám,že to bylo příjemný a nečekaný hororový překvápko,který můžu klidně doporučit.Snad jen nadšenci gore efektů(což jsem i já) by mohli brblat,ale myslím si,že tenhle kousek to skvěle utáhl i bez nich a to se taky cení.Spokojenost. ()

Reklama

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Když jsem se dnes rozhodoval jaký thriller nebo horor bych si pustil narazil jsem na tento Britský kousek /Pravda nebo úkol/ a musím říct že jsem se ani na minutu nenudil. Herci vybraní na míru dobře. Pošahaný bratr zmrzačeného sourozence a jeho ACID TEST :) Eleanor mě příjemně překvapila. Doporučuji ! ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Scénárista tohohle kousku je buď neskutečný vtipálek, který zkoušel až jak pitomý scénář mu bude divák schopen zkousnout nebo při vymýšlení děje a hlavně dialogů musel být totálně sjetý... Prostě si nedokážu představit, že by něco takového mohl někdo myslet vážně... Ne, nebudu se k tomuhle kusu raději už moc vyjadřovat, mohla by mi při vzpomínce na idiotsky chovající se postavy prasknout žilka... Jen, zmíním, že herci se opravdu snaží a něco i zahrajou, proto je škoda naprosto debilního scénáře a nevyužitého potenciálu hry "Vadí nevadí", kdy se tvůrci mohli rozhodně vyřádit mnohem krvavěji a řeknu i úchylněji... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Fakt, že týnejdžři z tohohle filmu jsou partou odpudivých nanervylezoucích hovad, považuju u týnejdžerské vyvražďovačky za plus - od prvních minut se už totiž nemůžete dočkat, až je někdo začne kosit, a to pokud možno co nejsadističtějším způsobem. A vypadá to nadějně - Felixův bratr je magor, psychopat a nekompromisní řízek a třeba scény s kyselinou jsou... inspirující. Ale proč se tedy postupně začíná chovat chaoticky a nesystematicky jako totální blb? Jak může dopustit, aby mu někdo utekl? Proč se nepochopitelně upne na "partyboye" Luka? Je snad latentní gej? Ukázkou vrcholné scénáristické demence je pak scéna s Gemmou a správcem u Fenixovy postele. No ale hlavně - proč přežila ta zdaleka nejodpornější kravka z obou zúčastněných kravek? Samozřejmě to je jenom řečnická otázka, nevidím totiž jiný důvod, než že tvůrci chtěli diváka znechutit a nasrat! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama