Reklama

Reklama

Přestože je Jeanovi už 35 let, stále ještě žije se svou matkou v malém městečku na Korsice, kde pracuje jako šéfkuchař v rodinné restauraci. V zoufalství, že je jeho budoucnost již dávno předurčena, se této restaurace ujme. Avšak jednoho dne je mladičká Nora, která se občas ráda napije, strčena přes palubu své závodní jachty. Když v boji o holý život doplave na pobřeží, spatří Jeana a dobrodružství na sebe nenechá dlouho čekat. Jean se tak náhle ocitá na zběsilé cestě s velmi nevyzpytatelnou, avšak tuze atraktivní ženou po boku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Sedmdesát šest minut. To není moc. Člověk se ani nestihl nudit. Film vlastně nebyl o ničem. Zápletka byla hodně slabá. Chyběla spontálnost a nějaký ten zvrat. Vše se dalo předvídat, děj byl až moc přímočarý. Jediné co stálo za pohled byla překrásná korzická přímořská krajina a malebná městečka. Dávám dvě hvězdy. celkově 45% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

V poslední době mám nějak potřebu se dívat na filmy s Leilou bez ohledu na žánr nebo úroveň. Itinéraire bis je normální oddechovka odehrávající se v nádherném prostředí Korsiky. Leila je jako vždy skvělá, ta je na čistých pět hvězdiček, ale dvě hvězdičky se musí odečíst za scénář. A tradičně nám Leila zazpívala, jak je u ní ve filmech zvykem. Fred Testot je pro mě neznámým hercem, podal taky sympatický výkon. Není to nic převratného, ale neurazilo mě to. ()

Reklama

Thomrius 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je opravdu propadák. Příběh o chlápkovi, který je kuchař, dostane do péče Porsche 911 (to je to jediné zajímavé na celém filmu) a úchylnou náhodou se seznámí s frajerkou, která krade, lže, neumí se chovat. Chlápek se nabídne, že jí odveze kam potřebuje a zběsilá nuda začíná. Film je opravdu o ničem. Příběh, scénář, originalita opravdu nulová. Tento film už opravdu znovu vidět nemusím. 1- ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Deset minut na to koukám a vidím, že hlavní aktéři jsou jak stupidní debilové, stejně jako uměle vyvolané scény, které asi mají být humorné, což jsem silně neocenil. Přidám naprosto nepovedenou hudbu a už třímám ovladač a chci to vypnout. CITÁT - Ryby varlata nejí........ V 15 minutě po jednom velice úspěšně tupém dialogu jsem zjistil, že mám náhradní plán - vypínám a pouštím si jiný film. Tohle opravdu nemusím. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Francouzská romantická komedie z Korsiky, kde on má půjčené porche 911 a nabere ji, kterou vyhodil z lodi její frajer, aby byl rychlejší v závodě plachetnic .... dejme tomu, začátek debilní, ale jinak je to taková spíš konverzační věc, která není vůbec zábavná, ikdyž nějaký ten potenciál, moře, sluníčko, pěkné autíčko by tam snad možná i byl. Testot exot, Bekhti sympaťanda, které dal scénárista stupidní dialogy do úst. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Jacquese Monneta. (Terva)

Reklama

Reklama