Reklama

Reklama

Bývalý policista Wayne Downs se přestěhuje i se svojí rodinou do nového domu v Salemu, kde se stane novým šerifem. Jediné, co mu trochu kazí nový začátek, je podivný zahradník, který neustále mluví cosi o prokletí. Brzy se bohužel šerif i celá rodina přesvědčí, že se nejedná pouze o vymyšlené historky... (TV Horor Film)

Recenze (7)

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to Asylum, tak si kopněme, ale pokud se odprostíme od předpojatosti vůči jejich příšerným filmům - tady byly herecké výkony překvapivě civilní a dialogy jakbysmet. Jinak tu platí to samé, co jsem napsal o Prokletí ve Whaley House (a všeobecně o duchařinách i těch hollywoodských), je to obsahově hloupé a na efekt jako téměř každá duchařina. Nicméně je tu to nejrealističtější leknutí postavy, jaké jsem kdy ve filmu viděl! I přeceňovaný Wan by se mohl přiučit. Od Asylum, které kopíruje hollywoodské trháky... jaká ironie. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dyke který se ukázal s průměrným Titanicem 2 a příšerným 6 Guns, natočil další film tentokrát si vybral Haunting in Salem. S režií duchařiny naštěstí už zkušenosti má s filmem Paranormal entity který mě nijak zrovna neodrovnal ale patří mezi to lepší co Paranormal activity ukázala. Na tohle jsem se moc netěšil ale ani jsem nečekal že budu nějak trpět. Nakonec mě film i trošku překvapil, jasně je to kopírka 100x viděného. Rodina se nastěhuje do domu s pochmurnou minulostí.Takže za originalitu palec dolů, nicméně to strašení v tomhle filmu i jakž takž funguje. Maska ducha byla vynikající a uměla i vystrašit. Dům byl celkem strašidelný a uměl navodit atmosféru. Hlavní hrdina mi navíc připomínal Steve Railsbacka kterej je dobrej takže mi nevadil. Rozhodně dobrý film. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Veliká škoda, že tak nadějný námět dostalo do rukou Asylum a mizerný režisér, který je prostě dick.Starej barák kouzlí atmosféru jak může, masky jsou slušný a lekačky ucházející.Bohužel co film sráží dolů jsou tragikomické herecké výkony, strašně laciná kamera a ty policejní kostýmy šerifů z pracovních oděvů snad ani raději komentovat nebudu, mám dokonce pocit, že ty šerifský hvězdy byly na některejch ´´uniformách´´ dokonce namalovaný.Nejstrašnější je ovšem hlavní herec Bill Oberst Jr, ty vole kde tohodle zoufalce vyhrabali, to mi někdo řekněte.Nejenže neumí ani trochu hrát, ale vypadá na osmdesát, vůbec se k tý sexy manželce nehodil a byl sympatickej jako postarší kurva na heráku.Jestli může někdo takový hrát hlavní role ve filmu, já můžu být z fleku Adonis v Božské Rapsodii.Takže opakuji co jsem zmínil na začátku, je to velká škoda, protože námět byl perfektní a uchopit scénář obyčejné dvd studio a lepší režisér, mohl to být vlastně kurefsky dobrý horor.40%. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No hrůza se teda nekonala, rodinka klasika nový dům klasika ale to až tak nevadí jde o to že celkový příběh mě nebral a horor nenabídl co by měl bohužel. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až také strašné, ako som čakal. Obyčajný haunted house horror na tému "rodinka v novom dome", takže vlastne ďalšia z nízkorozpočtových verzií Amityville Horror, The Haunting in Connecticut a podobne. Je síce pravda, že s výnimkou pomerne nekompromisného záveru nie je v tomto horore nič, čo by stálo za zvýšenú pozornosť, ale zase som už od Asylumu videl aj väčšie pohromy (napr. všetky možné a nemožné Exorcizmy a podobné found footage napodobeniny... a to ešte nespomínam monster horrory, ktoré obvykle vypínam ešte pred pozeraním). Takže ak by som rozdelil ich slávnu tvorbu na kategórie zlé, horšie a najhoršie, tak tento bol len zlý :) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama