Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Divočina a chata, ktorá je tak trošku od ruky. Práve sem sa vyberie manželská dvojica, aby si zrekapitulovala spoločný život. Julianne má však problém, pomaly sa dostáva za hranice zdravého rozumu, len užívanie liekov jej pomáha držať sa pri zmysloch. Ale tu, na chate, sa jej vidiny začínajú zhmotňovať. Vidí veci, ktoré sú iným neviditeľné a vôbec sa jej to nepáči. Duchovia nikdy nepatrili medzi najvyhľadávanejšiu spoločnosť... (beso74)

(více)

Recenze (10)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚKTEŘÍ LIDÉ SI MYSLÍ, ŽE FOTOGRAFIE MOHOU UKRÁST DUŠI“..... /// Na samotě podle skal – nebo podle lesů?... No to je fuck, důležitý je, že tam na samotě u lesa se uvelebilli Julianne a Chris. Atmosféra lesa, chaty, samoty ... trocha sexu.... a POZOR!.. Juli má vidiny! (Nebo halušky??) BEREŠ TY PRÁŠKY? Dobrej dotaz .... (ty vole, teď mě teda pěkně zamrazilo!!!). Manželé řeší problémy s komunikací a kolem vládne celkem hezká atmosféra ,,ničeho“. Halucinace (nebo vidiny?) spolu s noční krajinou a zvuky se na chvíli postaraj, že se mi to líbí, zvlášť když je po čase složitější rozeznat co je či není pravda. A tady to začíná překvapivě (a bohužel) drhnout. Místo čehokoliv tajemnýho se objevuje ... (spoiler)... a důvody všeho jsou divný. Jednohubka, která z tý spousty atmosferický náladičky ke svý škodě vytěžila akorát hovno. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem kapku otylej a nevím, jestli se stát vrahem, kterej musí hodně běhat? 2.) Thx za titule ,,R.Rickie“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Neurazilo, ale tá impotencia scenára či samotného námetu to ťahá pekne nadol. Párik sa vyberie do lesa na chatu, ona je na liekoch a vidí duchov, manžel jej neverí a napokon sa odhalí jedno temné tajomstvo z minulosti... ech! Pekne nakrútené, miestami atmosferické, prostredie a hudba super, hlavná hrdinka celkom kus (aj keď jej starostlivý mužíček, ktorý hysterčil vždy, keď sa vzdialila čo i len na pár metrov od chaty, mi liezol pekne na nervy). Lenže tento horor nedisponuje ničím, čo som už možno stokrát nevidel niekde inde. Ale aspoň raz som sa slušne zľakol (nie je to síce bohviečo, ale lepšie ako nič). Pod trojku ma nepustí fakt, že je to konečne horor, na ktorý sa aspoň dá bez problémov pozerať a nezblázniť sa pri tom - prosté a schopné klišé. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zase tak tragicky bych to neviděl. Jedná se o průměrnou hororovou tvorbu. Napětí není sice žádné, ale ve zbývajících věcech s uživatelem awerto nemohu souhlasit. Režisérův teprve druhý počin, tak se nemůžou čekat zázraky. Herecké výkony nebyly tak tragické, rozhodně byly dostačující a na horor nadprůměrné. Poslední věc je kamera a s tou nemohu souhlasit už vůbec. Kamera byla nejsilnější věc celého snímku a na domácího kutila bych to neviděl. Takže jak jsem psal, jedná se o průměrný horor, který svým způsobem neurazí... 5/10 = 50% ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečnej film. Scénář tak 50x jetá videokazeta, šílená (místy až zoufale vtipná) kamera a střih, děsný triky, nulový napětí, podprůměrný herecký výkony, což nám ve výsledku servíruje hodně kýčovitou parodii (bohužel ne, film je myšlen zcela vážně) na kvalitní thrillery. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Už zase niekto vidí duchov. A vôbec to nie je sranda, predovšetkým pre diváka, ktorého po zhliadnutí tohto "majstrovského diela" nebude chápať či to mysleli tvorcovia vážne alebo si robili len takú väčšiu psinu z tohoto žánru... Chápem že peniaze nie sú všetko, ale ak chceš natočiť film, potrebuješ aspoň nejaké, aby si namiesto susedov mohol najať aspoň herca z 1. ročníka hereckej školy, alebo niekoho, kto sa tam aspoň hlási... ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Hrozne recyklovaný a otrepaný námet nemohlo pozdvihnúť ani sebalepšie spracovanie, nehovoriac o tom, že ani to neprekročilo jeho tieň, proste celkom zbytočný film, ktorý nezanechá takmer žiadny dojem, takže 20%. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Klasické kulisy, klasický příběh. V první půlce dokonce klasické mrazení, ale pak už to byl jen průměrný lehký horor. ()

awerto odpad!

všechny recenze uživatele

Vse spatne - herci, kteri neumeji hrat, reziser, ktery neumi tocit a kamaraman, jakoby nejakej domaci kutil... Ztrata casu... ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Velice lahký horor (trochu režijne vykradnuté japonsko čénske duchariny, ale bez tej grácie) pozitívne že už od 8 Minute začne strašiť a nastupuje vcelku fajn klasická ducharská atmosféra. Pozitívna je 82 min stopáž. Menej pozitívne už spomínané klišé a strašenie veľmi decentné - nejaké vlasatice alebo iné vyblednuté ksichty nečakajte, rovnako krvavé scénky veľmi šertrné, aby sa niekomu nebodaj neurobilo špatne. Hodnotenie za 4: väčším hovadinám som dal za 3 - toto si zaslúži ozaj o kúsok viacej. Záverečnej 5 minutovke som neporozumel načo ju tam vôbec napchali - alebo som neokrôchaný blb nechápajúci hlbší režisérov zámer. ()

Reklama

Reklama