Reklama

Reklama

Malá Kačka trpí poruchou ADHD a kvůli tomu má ve škole problémy. Paní učitelka by se jí velmi ráda zbavila a ani spolužáci nemají Kačku moc rádi. Nicméně Kačka je velmi chytrá holčička a nepochopení okolí i ji samotnou trápí. Její maminka Julie žije s přítelem, Věroslavem Herianem, se kterým také pracuje v chemické laboratoři, kde spolu zkoumají potravinové doplňky. Věrek je bratrem ředitelky chemického ústavu, Milady, ve kterém Julie pracuje. Julie koupí Kačce, která běhá za každým psem, jezevčíka. Nastávají prázdniny. Věrek by rád vyrazil sám s Julií na tři týdny do Řecka a Kačku by odložil k Miladě. Milada ale na rovinu prohlásí, že Kačku předá do letní školy. S tím Julie nesouhlasí, a tak nakonec Kačka, Herian a Julie vyrážejí na Šumavu do penzionu k dědečkovi a jeho přítelkyni Radce. Nepříjemný nevrlý Herian připravil pro Julii a Kačku prázdninový program. Z něho ale brzy rychle sejde, když Herianovy plány na cyklovýlety skončí neúspěchem. Julii se velmi líbí pohodářský údržbář Ivan, který v penzionu bydlí a pracuje. V penzionu panuje pohodová atmosféra, která je způsobena přátelskými vztahy mezi obyvateli penzionu a jejich hosty. Mezi stálé obyvatele patří i malíř Štefan Štefík, ten v penzionu maluje své obrazy a na sousední farmě chová ovce a kozy. Za Herianem přijíždí jeho sestra Milada, aby zde také strávila několik dnů volna. I ona se zhlédne v Ivanovi. Ten však o namyšlenou a důležitou manažerku vůbec nestojí. Milada přijde na to, že Ivan a Julie se sobě líbí a namluví Julii, že s Herianem vyhráli konkurz na pracovní pobyt v Anglii. Tím je chce od sebe dostat. Julie je zmatená a Ivan s ní chce ukončit počínající vztah. Toho chce Milada využít a Ivana svést při vodáckém výletě, který celá společnost podniká. Vodácký výlet kvůli Herianově nepozornosti skončí pomalu tragédií. Kánoe, ve které Herian s Julií, Kačkou a psem Hugem plují, totiž narazí do převoznické loďky a Kačka se začne topit. Jen duchapřítomnost Ivana Kačku zachrání. Julie se vzpamatovává z šoku, který zažila. Herian si další den bere na výlet Kačku sám. Cestou je na Kačku zlý a ona mu i s Hugem uteče... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

dawe787 

všechny recenze uživatele

Taková oddechová skoro komedie, kde během pár minut pochopíte o co půjde v celém filmu a kdo se s kým rozejde a kdo s kým začne. Vše je ještě okořeněno občasným (jako by) mluvením pejska, tak si říkáte, zda to je film pro děti nebo pro dospělé. No díky Vaculíkovi to není tak strašné, ale už měl lepší role a já taky dával tři hvězdy už lepším filmům, takže za 2, ikdyž bych dal 2 a půl. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TÝ JO, TY UMÍŠ MLUVIT?“ ... ,,NEUMÍM.“ ... ,,ALE JÁ TI ROZUMÍM!“….. /// Káča má ADHD. Jeden neví, jestli brzo neumře. Jasně že vím, že na to ne, ale furt skáče pod auta, leze do voken atd. atd… Tak to je vopruz! (nééé, nic osobního, jen to co se děje!) Jak to kurva zase mluvěj. Co ste jim to nacpaly do huby za dialogy? Proč je ta holčička taková…. no nic… místo do Řecka jedou k dědovi. Pes (jako by) mluví, což je ještě horší, než jsem čekal, většina osazenstva ze sebe dělá kretény (se vám divím paní Stašová…) a teprve včíl mi docvakává kumšt autorů Modrýho tygra. Film pro děcka s pokusy vo sex (né s dětma, vole, zase taková uchylárna to není…), tokání Vaculíka – taky se smějete (ha ha ha, hi, hi, hi)). Tak tenhle dětskej film parchantům nepouštějte. A vy? Já fakt nevím…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na filmy čumím kvůli psům. 2.) Připadá mi vtipný, když ze sebe kráva dělá krávu. 3.) Chcu vidět, jak Vaculík nezachraňuje Tofiho, ale psa. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Parodie na pár zahraničních snímků !!! Vše je špatně, ta kamera je děs(pro tento snímek ano), ten příběh je děs, ty dialogy jsou děs, kdyby řekli hercům aby improvizovali dopadlo by to rozhodně lépe, protože herci jsou tam dobří, ale jen to je to dobré... Jinak je vidět, že se nechali inspirovat staršími filmy převážně z Ameriky... HODNOCENÍ: 15% (1*) ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Priemerný český rodinný film na lenivé nedeľné popoludnie. Pár klišé (rozmaznaní Pražáci, arogantní odmeraní výskumníci...), nie veľmi presvedčivé herecké výkony a dialógy ako z pomocnej školy. Zaujal Lukáš Latiňák hovoriaci česky a hovoriaci pes tam skôr pôsobil ako päsť na oko. Žiadna sláva, ale stále lepšie než tvorba Zdeňka Trošky. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nejtěžší je prý točit s dětmi a se zvířaty. U nás do toho jdou většinou debutanti. Výsledek pak vypadá, že děti i zvířata hrají blbě. A přitom to vůbec není jejich chyba. Jen na place nebyl nikdo, kdo by přesně věděl, co z nich vlastně potřebuje dostat. A rodinná komedie? Dobrá, pro děti tu máme holčičku a pejska. A pro dospělé sexistický humor. Jestli se vám tato kombinace zdá v pořádku, pak si to klidně se svými dětmi pusťte. Já se nakonec nejvíc smál u toho, co zřejmě měla být nejdramatičtější pasáž filmu. Klišé se musejí používat s citem, tohle bylo natočeno tak neuvěřitelně diletantsky, že se to nedalo brát vážně ani na okamžik. Ještě dodávám, že nejsympatičtější postava je ve filmu jen proto, aby se na jeho začátku měl Vaculík s kým rozejít, a zřejmě tím dokázat jaký je vůl (30%). ()

Galerie (32)

Zajímavosti (5)

  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené scény. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama