Reklama

Reklama

El niño de barro

Recenze (5)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Povedená historická mysteriózní detektivka z počátku dvacátého století. V centru dění jako ve spoustě dalších španělských (respektive španělsky mluvených) žánrových filmech dobře hrající drobotina. Zakončení je jak rána do vazu, nic příjemného. Celkově zkrátka kvalitka, byť si dovedu představit prostřih o pár desítek minut. 7/10 ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

V mestečku vyčíňa vrah detí a hlavný hrdina, malý chlapec Mateo, je s ním akosi telepaticky spojený, vidí vraždy a dokáže ich predvídať. S hororom to súvisí len okrajovo, je to skôr historické mysteriózne giallo, niečo na spôsob Fulciho Non si sevizia un paperino. S výnimkou jedného menšieho znásilnenia sa nijakých brutálnych scén nedočkáme, ale zaujímavý príbeh a výborné herecké výkony to zachraňujú. Tomuto subžánru veľmi nefandím, takže som bol celý čas na priemernom hodnotení, no ten záver mi tak trochu vyrazil dych. Krutý film, ale nepochybne kvalitný. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se nejedná o Horor, mohl z toho vzniknout kvalitní Kult.. Je to Španělská detektivka z historického prostředí s fajn zápletkou a slušným vyvrcholením,nebýt tak pomalého tempa dám za 4*.. Z mého hlediska pouze 60% příliš tomuhle žánru nefandím,avšak doporučit jej mohu. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Film, který je založen na skutečné události, vypráví o sérii vražd malých dětí, které se staly v Argentině na počátku 20. století... Je škoda, že se El Nino de barro zpočátku docela vleče, protože se každopádně jedná o hodně kvalitní film, který mi na konci (i když jsem to trochu očekával) svou krutostí téměř vyrazil dech... Myslím, že tenhle kousek, by si rozhodně zasloužil mnohem více pozornosti... ()

Reklama

Reklama