Reklama

Reklama

Dva sourozenci a čtyři další cestující utrpí uprostřed zuřivé bouře automobilovou nehodu v prakticky neobydlené části Sierra Mountain. Na pomoc jim přispěchá tajemný cizinec, díky němuž brzy naleznou útočiště v lesním domě. Jakmile bouře utichne, chtějí pokračovat v cestě, ale zdá se, že pomstychtivý duch domu s nimi má jiné plány. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (23)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Seven Below je veľmi príjemne natočený horor, s vydareným audiovizuálom, pohodovým hereckým obsadením a slušnou atmosférou, ktorá má pri nočnej projekcii svoje čaro. Jedinou slabosťou filmu je jeho otrepanosť a značná predvídateľnosť, no neviem prečo by to žánrovému fanúšikovi malo až tak vadiť. Keď Vám to hlava neberie, tak nepozerajte Direct 2 DVD / BR horory a onanujte / analyzujte pri svojich kinohitoch... Vidím, že s odborníkmi sa tu zase raz roztrhlo vrece ;-) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Duchárska vyvražďovačka pre tých, ktorým nevadia stokrát videné a opozerané námety. Podľa očakávania to ťahá nadol scenár, pretože aj keď pokusy o atmosféru viac či menej fungovali (noc, búrka, blesky, strašidelný dom, les pokrytý hmlou a podobne), je to až príliš ľahko zabudnuteľný film, v ktorom sa počas celej stopáže vlastne neudeje nič zaujímavé. Skupinka ľudí sa dostane do domčeka, v ktorom pred sto rokmi malý posadnutý fagan vyvraždil svoju rodinu, minulosť sa vracia a hlavní hrdinovia postupne zomierajú... to nie je žiadna sláva. Ľakačiek je málo, gore vlastne žiadne, ale ináč celkom kvalita po remeselnej stránke so znesiteľnými postavami, len by to chcelo o dosť inovatívnejšie spracovanie. Pre mňa celkovo čistý, radový priemer. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Moje máma říkávala, že smrt je konec a zároveň začátek.." Mámy toho naplkaj !! Navíc by to ovšem znamenalo, že se snad ještě někdy v budoucnu od téměř herecky mrtvého Vala "rád bych vypadal jako Saegal" Kilmera dočkáme nějaké slušné kreace.. Či alespoň slušného filmu.. Ale moc bych na to nesázel !! ;) Je to ale pořádný sešup, po všech těch The Doors, Nelítostných soubojích či třeba Mission Impossible, když Vinga Rhamese, který se tu ocitl zřejmě omylem, je jednomu až líto, ačkoli ten platí za to téměř jediné, kvůli čemu lze tuhle šmíru s větev si řezajícím finále doporučit.. Tedy pokud jen nechcete někomu zprasit večer.. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Film ktorý sa išiel hrať na niečo, na čo nemal ani náhodou, rádoby prekvapivý koniec filmu je prekvapujúci len pre toho, čo práve došiel zhulený z krčmy, poprípade pre nejakého deduška trpiaceho alzhaimerom, alebo vernú fanúšičku telenovel, hoci tá so zvratom osudov svojej Isaury, Rosalindy či inej pipky má tak bohaté skúsenosti, že by to aj ona mohla prekuknúť. A to hrmenie mi po 15 minutách už šlo poriadne na nervy... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé uviděl herecké obsazení a letmo si přečetl krátký obsah filmu, doufal jsem, že půjde alespoň o průměrnou duchařinu. Ani ve snu by mě nenapadlo, že se několik známých tváří propůjčí k něčemu, co je snad lepší ani nevidět. Nerad bych vás připravil o vaše iluze (někdo v tom možná najde zalíbení), ale já při náběhu závěrečných titulek jen nevěřícně kroutil hlavou. On samotný příběh vskutku není vyloženě katastrofální, ale to provedení – proboha. Režisér a scénárista v jedné osobě Kevin Carraway byl pro mne velkou neznámou, ale jak vidno kradl, kde se dalo. Ten šestimilionový rozpočet zřejmě padl hlavně na pokrytí hereckých honorářů a několika speciálních efektů, protože jinak se tu doslova třela nuda s nouzí. Přitom samotný začátek a vyvraždění nebohé rodinky nevypadalo zas až tak hrozně. Jenže poté naklusal na scénu Val Kilmer, který už má své nejlepší roky viditelně za sebou a já se stal svědkem přehlídky totálně vypatlaných dialogů, které tvůrce zřejmě vypotil na kus papíru po prokalené noci. Jediné co filmu zachránilo alespoň trochu kredit, byla přítomnost Vinga Rhamese a Luke Gosse. Oba pánové tu viditelně nebyli jen do počtu a hlavně díky nim jsem se na tento film dodíval až do samotného konce. Navíc se zhruba v polovině filmu mírně zlepšila i atmosféra, což mi samozřejmě rovněž zvedlo náladu. Jakmile totiž začaly postavy postupně umírat, dostavila se i dávka mysteriózna, které zápletka potřebovala jako koza drbání. 30% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama