Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina priateľov sa raz do roka stretne a zaspomína si na doby minulé. Tentokrát sa vyberú do lesa, do chatky na samote, kde ich nebude nič rušiť. Ich spomínanie na školské časy, popretkávané alkoholom, sexom a kadečím iným, preruší príchod nezvaných návštevníkov, záhadných bytostí z ďalekého vesmíru. (beso74)

Recenze (14)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Říkal jsem, že se ONI vrátí.......... Máte rádi samotu? Tady je vidět spousta hvězd a když se zhulíte některé dokonce létají. Seznamování z hlavními aktéry příběhu je velmi zdlouhavé, Vesměs se přes půl hodiny jen seznamujeme a nic podstatného se neděje. Lehce jsem se nudil a napjatě čekal, co se bude dít. Pak TO sice spadlo z nebe, ale jest-li už nebylo pozdě. CITÁT - Málem jsem si cvrnkla........ Nejsympatičtější byla Sandy (Shelley Dennis) ostatní se mi vůbec nelíbili. Myslel jsem, že to bude lepší příběh, ale opak je pravdou. Hlavní děj se začne odvíjet až asi po padesáti minutách a to už jsem byl hodně znuděný a naštvaný. Když se začne něco dít dostane střihač i kameraman záchvat a nic pořádně není vidět. CITÁT - Co to sakra bylo!?!?...... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Párkrát do roka mívám úseky, kdy na mě dolehne jakýsi „kopr“ a já si potřebuju od hororových filmů odpočinout. Naštěstí to netrvá moc dlouho a tak jsem opět zvolil náhodný výběr ze své filmotéky a tento film byl zkrátka „vygenerován“. Bohužel to nebyla zrovna nejšťastnější volba, což jsem zjistil hned záhy po spuštění filmu. Mimozemské zápletky mě nikdy moc nebraly a zvláště, když se tohoto tématu chytnou doslova amatérští tvůrci s mrzkým rozpočtem a ještě horší tvůrčí představivostí.    Potetovaný Kai Blackwood měl dosud na svém kontě snad jen jeden krátkometrážní kousek a přesto se mu podařilo na nepříliš záživný scénář nalákat několik béčkových herců. No ono herecké obsazení taky nebyla žádná hitparáda, ale několik trošku známějších béčkových tváří se tu objevilo. Na ně taky byl zřejmě nejvíce vyplýtván rozpočet (1 500 000 dolarů) a pak na zapůjčení několika pěkných aut. Pochválil bych snad ještě výběr lokace, kde se natáčelo a to je tak všechno.    Uřvaná černoška na začátku a prvních cca třicet - čtyřicet minut točících se okolo blbých dialogů, pár laciných hlášek, chlastání, drog a jedné erotické scény – měl jsem obrovskou chuť to vypnout a pustit si v tento zamračený březnový podvečer raději nějaký večerníček, u kterého bych se pobavil daleko víc. Pak se začalo konečně něco dít, ale bacha – nešlo o žádné výrazné zlepšení. Na scéně se objeví rozmazaní emzáci, vydávající podivné zvuky, postavy se chovají čím dál tím více jako naprostí dementi, dialogy jsou horší a horší a na scénu přichází bu bu bu světelné záblesky.    Nebýt poslední dvacetiminutovky, ani bych tu snad nenarazil na nic (co by se dalo označit za sci-fi hororovou podívanou). Lehounce se přitvrdilo, postavy utíkaly z místa na místo, pak se zamykaly v baráku a zase hloupě vybíhaly ven z chatky, do toho byly postupně unášeny a přeměněny – no prostě některé citlivky sebou možná párkrát škubnou leknutím. A než se nadějeme, máme tu závěrečné titulky. No prostě „nervy drásající podívaná“. 20% ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupina přátel se po čase sejde a na v lesích opuštěné chatě si chce zas jednou užít alkoholu, drog a bouřlivého sexu. Po nějaké době se mezi nimi začínají objevovat první rozepře (ta je těhotná, ta podvádí tu s tím, a tak dále) - ale vše je rázem zapomenuto, když po noční světelné show na obloze spadne jeden z meteoritů poblíž chaty. Někteří jedinci posilněni alkoholem mají skvělý nápad jej jít prozkoumat... Ajaj, tak toto byl průšvih. První půlka filmu ještě docela šla, pokud se člověk oprostí od toho, že se vlastně chtěl koukat na sci-fi horor, a přijme fakt, že většina z účastníků (zájezdu) víkendu jsou prostě kokoti. Jenže jak se na scéně objeví mimozemšťani resp. spíš neobjeví, a jen se o nich mluví, a navíc se účastnici začínaj chovat jako ještě větší kokoti, tak kvalita filmu směřuje přímým směrem k Odpadu!. Scifi film o vraždících mimozemšťanech, kde je mimozemšťan vidět snad jednou, a to ještě na rozmazané fotce na displeji foťáku, to jsem ještě neviděl (to už možná více je vidět na posteru k filmu).. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Parta nesympatických lidí se sejde v lese... a všechny postupně unesou mimozemšťani, protože jsou dost retardovaní na to, aby furt lezli ven, trhali se od party a vůbec dělali všechno pro to, aby k tomu došlo. A u toho afektovaně ječeli jako buzny (i když počkat, minimálně dva buzny skutečně jsou). Tenhle film je nezvládnutý snad po všech stránkách. Laciná minizápletka v podobě sváru mezi hlavním párem, dementní dialogy, přehrávání herecky nepříliš obdařených figurek, divní ufouni, ničím nepřekvapující závěr. Prostě fuj... ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tuctovy horor, kde po lese pobehuju mimozemstania s podivnym lomozom a nahanaju vikendakov v chate bolo slabsie a vobec to nevyzeralo premyslene dobre. Tie ich trhane pohyby ma znervoznovali a vadili mi dost. Vyber hercov by sa dal ako tak prehltnut, ale ten homosexual, ktory sa hral na najvacsieho frajera mi liezol na nervy. Bolo vidiet, ze je to urobene lacnou nitou, ktora to vsetko spolu pozaplatala roznymi farbami zaplat. Film sa da pozriet celkom v klude, ale druhu sancu uz odomna urcite nedostane, aby som po nom nebodaj este raz v zivote siahol. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Clare ve státe Michigan v USA. (Terva)

Reklama

Reklama